GIVENCHY L'INTERDIT ROUGE - žadina jausmus ir sukelia maniją

Pirmieji „L'Interdit“ kvepalai išleisti 1957m. Huberto De Givenchy. Šie legendiniai ir ikoniniai kvepalai buvo dedikuoti aktorei Audrey Hepburn, dizainerio didžiausiai mūzai ir įkvepėjai. Žodis "L'Interdit"  prancūziškai reiškia "uždraustas". 2018 m. kvepalai atkurti ir modernizuoti. Drąsus aromatas kviečia mus laužyti nusistovėjusias taisykles. 2019-ieji. Uždraustųjų pojūčių jaudulį keičia „L'Interdit Eau de Toilette“ pakilumas, atskleidžiantis tamsią kiekvienos moters pusę. 2020-ieji. „L'Interdit Eau de Parfum Intense“ dar labiau kursto uždraustus pojūčius. Gilesnis ir tamsesnis aromatas laužo taisykles ir tampa malonia priklausomybe.

Šiandien verčiamas dar vienas naujas skyrius...

 

L'Interdit“ Eau de Parfum Rouge“ žaidžiama su ugnimi, kuri užvaldo jausmus! Pulsuoja kaitra ir žadina aistras! Tai pojūčiai, kuriems reikia ne priešintis, o pasiduoti. "L'Interdit" pavergia jausmingumu ir užlieja maloniu jauduliu. Tai nebėra priklausomybė. Tai manija.

Saldi laukinė moteris – tai tu. Tavyje visko tiek daug. Tu sugebi įkūnyti daugybę rolių. Tavyje saldi kerėtoja, karė, meilės nešėja... Švytėjimas ir magnetiškumas  –  tai tavo prigimtis.

"Raudonajam" aromatui neįmanoma atsispirti. Jis toks gundantis, kad privers peržengti raudoną liniją. Prabangus, sukuriantis ypatingą aurą...

Tai šiltas prieskoninis, gėlių, medžio aromatas. Beveik mistiškas. Jausmingas Dieviškumas buteliuke. Moteriškas ir seksualus. 

 

 

Pirmieji akordai – tai trio. Švytintis raudonasis apelsinas, pikantiškas, afrodiziakiškas imbieras, ir pimento (aitrus kvapusis prieskoninis pipiras). Tai itin raudonai ir jausmingai aromatą persmelkiantis akordas. Jis fantastiškai įkomponuotas į gėles. Prabangus jazminas, svaiginanti tuberožė  gundančiai provokuoja, ir sukelia drebulį viduje... Lyg kvapo lašais spalvintum gyvenimą, šoktum flamenko šokį.

Dar daugiau moteriškumo ir stipraus individualumo suteikia liekamosios  natos – šiltos medienos. Jos stiprios ir ryškios. Priverčia jaustis ypatingai, kviečia būti ta, kuri nebijo savo prigimties.

Viršutinės natos: Sicilijos raudonųjų apelsinų esencija, imbieras.

Vidurinės natos: pimento lapai, tuberožė, jazminas.

Bazinės natos: Sandalmedis, Indonezijos pačiulis, vetiveris.

 

Buteliukas – elegantiškai nuosaikus,  jį puošia tarsi aplietas skaidrus lakas. Tamsiai raudona spalva, beveik pereinant į juodą... Tai viena iš simbolinių GIVENCHY mados namų spalvų. Žiūrint į jį mes galime įžvelgti liepsną... Kokia nuostabi interjero detalė! 

Ir pabaigai. Vieno vyro komentaras apie šį aromatą: „Jei aš gatvėje sutikčiau damą, pasikvėpinusią šiais kvepalais, aš būčiau priverstas bėgti į artimiausią gėlių parduotuvę, nes norėsiu įteikti jai puokštę raudonų rožių, tiesiog vidury gatvės“

 


 

aromatai moterims Givenchy Givenchy L'Interdit Rouge

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!