Kaklo ir dekolte priežiūra su Dr. IRENA ERIS

Ne paslaptis, kad moters amžių labiausiai išduoda kaklas. Juk taip norėtųsi, kad jis būtų grakštus kaip gulbės 😊 Bet tiesa dažnai būna kitokia ☹ Vienos priežasties nėra. Pirmiausia kalta kaklo odos struktūra: ji kitokia nei viso likusio kūno.

 

Pirmiausia plonesnis paodinis sluoksnis. Tai reiškia, kad oda ne tokia tvirta ir apsaugota.  Taip pat prastesnė kraujotaka. Tai vidinės priežastys. Na o išorinės: netaisyklinga laikysena ir miego padėtis, darbas prie kompiuterio... Tie kas mėgsta viską skaičiuoti, pateikia tokius duomenis- mes apie 221 kartą per dieną pasilenkiame prie išmaniojo telefono. Taigi, lygiai tiek pat kartų kaklui sudarome galimybę raukšlėtis, o stuburą apkrauname. Dar keletas skaičiukų: kai galvą laikome tiesiai, stuburui tenka apie 5 kg svoris, pakreipus galvą 15 laipsnių kampu- dvigubai. O jei kampas susidaro apie 40- 60 laipsnių, apkrova stuburui tenka net 30 kg!!! O jei šiuos skaičius padauginsime iš 221… Taigi, nuo to ne tik kaklo grožis kenčia, bet ima skaudėti stuburą bei galvą.

 

 

 

Paskutinis mano atradimas šiai zonai Dr. Irena Eris Volumeric kaklo ir decolte koncentratas. Tai ne vien puikus drėkinimas ir maitinimas. Technologijos leidžia pasirūpinti odos regeneracija molekuliniu lygmeniu (Telomere - Lift kompleksas) - ląstelių gyvenimo trukmė pailgėja net 30 proc. Sezaminas (iš sezamų aliejaus) padidina lipidų kiekį, todėl oda darosi putlesnė. O peptidai mažina raukšlių gylį. Dievinu technologijas... Nesinori šįkart jūsų apkrauti technine informacija, bet vieną dalyką reikia žinoti: TAI VEIKIA!

 

Ypatinga priemonė ypatingai delikačiai zonai😊 Naudoju ryte ir vakare. Efektas dar geresnis, jei skiriu keletą minučių masažui kol priemonė įsigeria. Jau po pirmo panaudojimo oda nudžiugino švelnumu. O naudodama ilgiau pastebėjau, kad miego raukšlės dekoltė zonoje ne tokios ryškios ir greičiau visiškai išnyksta. O tai puikiai nuteikia apsirengti atviresnį rūbą😊 Visa kaklo oda pasidarė stangresnė, lyg patempta. Labai malonus jausmas. Prisipažinsiu sąžiningai: kaklo oda pradėjau rūpintis ne taip ir seniai, prieš kokius 8 metus. Ir tikrai yra skirtumas ar šiai zonai naudoju veido kremą, ar palepinu būtent jai skirta. Na o sumažinti tuos 221 kartą per dieną man vis dar siekiamybė. Bet tikiuosi ir čia pasiekti rezultatų.

Būkime gražios ir laimingos.


 

Dr. Irena Eris kaklo priežiūra

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!