KIEHL'S - kosmetika, kuri gamina laimės hormonus

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Ar kada nors esate svarstę, kaip susijusi kosmetika ir laimės hormonų kiekis? Ar tikite, kad tai įmanoma misija? 😉 Neseniai atradau japonų mokslininkų tyrimus apie tai. Pasirodo, lietimasis prie odos, jos glostymas, masažavimas aktyvuoja oksitociną - laimės hormoną ir dopaminą - hormoną, atsakingą už pasitenkinimo jausmą. Šio tyrimo metu įrodyta, jog jie turi tiesioginį poveikį odos sveikatai ir išvaizdai... 

Na, o kaip kitaip paskirstytume kosmetikos priemones ant odos, nei švelniai glostant ir sklaidant jas pagal masažines linijas? Rūpinantis savimi, nė nežinodami aktyvuojame savuosius laimės hormonus. Štai ir atsakymas, kodėl grožio procedūros daro mus laimingesniais.  O kas gali būti gražiau už laimingą žmogų... 😊

Rašau, šypsausi ir skubu jus supažindinti su priemonėmis, aktyvavusiomis manyje laimės ir pasitenkinimo jausmą. Tai Kiehl‘s kompanijos produktų linija „Super Multi-Corrective“, skirta „brandžios jaunystės“ moterims.

 

Šį amerikietiškąjį prekės ženklą daugelis sieja su neįtikėtinai žaviu „reprezentaciniu veidu“ - baltu chalatu apsirėdžiusiu skeletu, pasaulyje meiliai vadinamu Mr. Bones. Kiehl’s kompanija buvo įkurta 1851 m. kaip senoji vaistinė Niujorko East Village rajone. Kosmetinių dėjų generatoriumi tapo Irvingas Morsas, Kolumbijos universitete studijavęs farmakologiją ir dermatologiją. „Kiehl‘s cosmetics“ - tai dalinimasis unikalia patirtimi, gimusia panaudojus žinias iš kosmetikos, farmacijos, vaistažolių ir medicinos sričių. Todėl jau 170 metų šis prekės ženklas sėkmingai rūpinasi mūsų grožiu ir nepraranda aktualumo bei populiarumo. O prie sėkmės neabejotinai prisideda ir aptarnavimo filosofija. Įmonė praktikuoja ritualą „Pabandyk - įsigyk“. Kiehl‘s parduotuvėse bei stenduose visuomet gausite ne tik puikią konsultaciją, bet ir produktų mėginių. Tai garantas, jog kosmetikos priemonė tikrai atitiks visus jūsų lūkesčius 😊. Atsakingas požiūris ir užtikrintumas priemonių kokybe, argi ne?

Grįžkime prie manuosius laimės hormonus suaktyvavusių produktų iš „Multi- corrective“ linijos. Šią stiprią emociją sukėlė nuostabios tekstūros. Priemonės slyste slysta odos paviršiumi, užklodamos odą lengvu kreminiu vualiu, suteikdamos malonumą liesti ir jausti odos švelnumą. Dėl šio ypatumo, kremų reikia itin mažo kiekio, oda juos su džiaugsmu priima ir ilgai nelaukiant, galima pereiti prie makiažo dalies. Ryte laikas itin brangus, tad ši savybė man tapo viena iš vertybių. 

Kam skirta ši linija? „Super Multi-Corrective“ kovoja su 7 pagrindiniais senėjimo požymiais:

sumažina raukšlelių gylį, sulygina odos toną, pagerina odos tekstūrą, giliai drėkina, suteikia „liftingo“ efektą, atkuria jaunatvišką spindesį ir puikiai tinka net lepiai odai!


 


 

 

Nesusilaikiau nepaieškojusi įdomių ingredientų ir kas progresyvaus „gyvena“ šio kremo indelyje 😊. Vienas iš jų - biomimetinis vitaminas A. Tai naujos kartos augalinė forma. Ekstraktas, išgaunamas iš Indijoje augančių ankštinių augalų sėklų. Jis stimuliuoja natūralius odos atsinaujinimo procesus, kaip ir mums jau žinomas retinolis, tačiau puikiai toleruojamas ir nesukelia jokių šalutinių poveikių. Jį drąsiai galima naudoti net rytinėje rutinoje. Dar vienas odos jaunystės  „didvyris“ - Proxilane. Tai patentuota biomolekulė, išgaunama ypatingai ekologiškai, todėl dar vadinama pirmąja „žaliaja molekule“ kosmetikos rinkoje. Ji turi kliniškai patvirtintą poveikį gerinant odos stangrumą, elastingumą ir putlumą. Kreme gausu ir taukmedžio, apie kurį ne kartą rašiau (pamenat, jį dievino net Kleopatra). Šį kremą naudoti - tikras malonumas. Be to, man jis nuostabiai kvepia prabanga...


 


 

 

Puiki sodraus gelio tekstūra akimirksniu susigeria, nepalikdama jokio riebumo, tačiau geba suteikti komforto pojūtį net sausesnei paakių odai. Regis, niekada nesibaigsiantis produktas, nes reikia itin mažo kiekio. Ši draugija itin patinka paakių maskuokliui 😊. Kreme „aktyvuoja“ kolageno peptidai, atkuriantys gležnos paakių zonos stangrumą ir drėgmę bei niacinamidas - multifunkcinė medžiaga idealiam rezultatui: skaistina, stiprina natūralią apsaugą, rūpinasi drėgmės išsaugojimu, koreguoja mimikos raukšlelių gylį.


 


 

 

Ateina laikas, kai norisi stipresnio poveikio ir greitesnio rezultato. Tuomet, be serumo - nė žingsnio. Tai stipriausiai veikianti priemonė kasdieninės priežiūros rutinoje. O serumas su retinoliu - idealus pasirinkimas, kai reikia stiprios pagalbos odos atsinaujinimo procesams. Jau keletą metų mėgaujuosi retinolio dovanojamais rezultatais. „Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum“ taip pat nenuvylė. Svarbu tai, jog retinolio jame 0,1%, tai nebus per stipri koncentracija net pradedantiems (bet kokiu atveju, pradėti naudoti reikėtų nuo 2-3 vakarų per savaitę). O retinolio poveikį sustiprina puikiai apgalvota kitų medžiagų „puokštė“: peptidai, keramidai, niacinamidas. Viskas, ko reikia odai atstatyti, sustiprinti, atjauninti, paskaistinti. Iš šios trijulės, tai manoji „vyšnaitė ant torto“ 😊. Ir jis puikiai dera su paakių bei veido kremais.


 

Oda visuomet laiminga, kai atranda sau tinkamas priemones. Jas norisi naudoti dar ir dar, glostyti savo veidą, jį masažuoti ir... jausti, kaip besidauginantys laimės hormonai verčia mus žydėti grožiu tiek vidumi, tiek ir išore...

Japonai tai patvirtino... Bet mes - moterys ir mėgstame patikrinti pačios 😉


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!