Magiška aromatų terapija su SMELLS LIKE SPELLS

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Mįslė - „Akys jo nemato, bet apie mus jis daug ką pasako“ Kas?

Tiesa, nėra tokios mįslės, berašydama sugalvojau 😊. Bet... šiandien prisilieskime prie jo - KVAPO ir magijos, kurią jis dovanoja, kuri ne vienam mūsų tampa asmeninės išraiškos forma ar net manifestu... Mes apsisiaučiame ja norėdami atrasti naujus pojūčius, sužadinti malonius prisiminimus ar net padėti išsipildyti karščiausioms svajonėms... Saldžiai raganiška kvapo magijos mistika 😊.

Pirmą kartą medicinos praktikoje terminą „aromatų terapija“ 1928 m. pavartojo prancūzų chemikas Renė - Mauricce Gattefosė. Visgi, kvapo įtaka mūsų mintims, emocinei ar net fizinei būsenai žinoma tiek, kiek gyvena žmonija. Ugnis, augalų smilkymas - buvo neatsiejama senųjų apeiginių ritualų dalis. Tačiau... svarbus buvo ne vien kvapas, bet ir smilkomų žolynų stebuklingosios galios.

Štai tokį nematerialųjį paveldą padeda saugoti SMELLS LIKE SPELLS raganiai Vilius ir Marius - įmonės įkūrėjai, pardavinėjantys burtus viso pasaulio raganoms (kaip patys prisistato)... Jie kviečia prisiliesti prie senųjų papročių ir tradicijų; prisiminti ir patikėti, kad kiekvienas augalas, kvapas turi savo magišką paskirtį; atrasti ar pačiam susikurti raganišką receptą, kuriame kiekvienas augalas bei jo aromatas atlieka labai reikšmingą aromaterapinę, magišką funkciją ir padėti į gyvenimą pritraukti viską, ko jums norėtųsi... Jungiatės? 😉

Man pačiai, pažintis su SMELLS LIKE SPELLS įkūrėju Viliumi prilygo emocinės bombos sprogimui. Pirmiausia - žinios! Jis kaip gyva senųjų pasaulio kalendorinių švenčių, papročių ir ritualų, burtų bei stebuklingų augalų galių enciklopedija. Klausytum neskaičiuodamas laiko... Skepticizmas išgaruoja... Nė nepastebi, kaip pasiduodi magijos svaiguliui... Antrasis svertas - kokybė! Visi produktai gaminami rankomis, tik iš natūralių, ekologiškų medžiagų. Jokių nereikalingų priedų! Tad namai panyra į kvapnų, mistišką ir saugų aromatų rūką…  Žvakės suliejamos į stiklo ir porceliano indus. O kur dar senovės raštų simbolika... Įtaigi profesionalumo puokštė!

SMELLS LIKE SPELLS moko mus būti šiuolaikiniais raganomis ir raganiais. Tokiais, kurie nebijo svajoti, magiją naudoja „sielos sodams“ puoselėti, gražių svajonių ir tikslų išsipildymui. Ir ne tik asmeninių! Koks malonus džiugesys apima linkint brangiems žmonėms gerovės, tikslų įgyvendinimo, karjeros šuolio, meilės, minčių ramybės, likimo dovanų, šeiminės laimės, sveikatos…Kiekvienas iš Dievų, suteiks tam reikiamos energijos, tik pasirinkit tinkamą ir dovanokit!

FRĖJA - padės pritraukti meilę ir laimingus santykius;

HAGA - padės atsikratyti pykčio ir negatyvių minčių;

IDUNN - saugos jaunystę ir grožį, atgaivins sielą ir kūną, pažadins seksualumą;

ODINAS - suteiks pasitikėjimo ir dvasinių bei fizinių jėgų nugalėti kliūtis ir nesėkmes;

EIRĖ - dovanos sveikatą;

FREIRAS - pritrauks finansinę sėkmę ir t.t. 

 

Jums priimtinesni Taro kortų dovanojami likimo ženklai? Pasitikrinkite, ką jie jums šnabžda, rinkitės baltojo porceliano linijos magiją 😊. 

Pakuočių viduje atrasite aprašymus apie dieviškąsias ir kiekvieno augalo galias, išsamų svajonių pildymo ritualo aprašymą ar taro kortą, kuri jums padės atrasti savuosius vidinius resursus, kurių galbūt dar nebuvote atradę 😉.

Na, o realistai, dar nepasiruošę nerti į magiškąjį pasaulį, neabejotinai įvertins aukštajai parfumerijai būdingą kvapų piramidę- ji įvairi ir neginčytinai originali!  

Labai noriu pasigirti linkėjimais, kuriuos man atskraidino Vilius ir Marius. Raganiai „šovė“ tiesiai į dešimtuką: jie padovanojo man IDUNN grožio ir jaunystės galią; NORNS - 3 likimo deivių pagalbą pritraukiant asmeninę sėkmę, palenkiant Fortūną į savo pusę, įkvėpimą naujoms idėjoms ir iššūkiams bei THOR‘O ryžtą siekti tikslų, gausos visame kame, sėkmės kiekviename žingsnyje, galimybę suderinti darbą ir laisvalaikį, nuolat tobulėti. Štai koks finalinis akordas!!!

Prisipažinsiu - nuo šių „materializuotų“ linkėjimų, oda pagaugais nuėjo... Yra tame magijos, kurią junti savimi uosdamas ir/ar mėgaudamasis žvakės liepsnos šokiu... Ir tai nuostabus jausmas!!! Gera svajoti ir tikėti!

PABŪKIM RAGANOMIS sau ir kitiems!!! Juk malonu pajausti senųjų tikėjimų ir papročių virpesius, išbandyti raganiškų receptų poveikį… Svajonės pildosi tuomet, kai jomis nuoširdžiai tiki…

Patirkit saldžiai raganišką SMELLS LIKE SPELLS kvapo magijos mistiką...

 

Gražių svajonių! 😊


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!