COLLISTAR - saugo ne tik odą, bet ir jūros ekosistemą

Vasaros sezonui jau įgavus pagreitį noriu priminti apie apsauginio kremo nuo saulės svarbą. Tai priemonė, kuri privalo tapti kiekvieno draugas iki pat vasaros pabaigos, o tobuliausias scenarijus – visus metus! COLLISTAR grožio filosofija – naudoti mokslą kaip saugų sąjungininką, kuriant tvarų ir efektyvų grožio prekės ženklą. Šis kartas nėra išmtis! Pristatau naujuosius COLLISTAR apsaugos nuo saulės sąjungininkus - Eco-Compatible - Protective Sun Cream apsauginis kremas nuo saulės su SPF 30 ir SPF 50. Collistar Clean Research® kartu su Marche politechnikos universitetu, siekdami saugoti vandenynus ir jų gyvybės formas, sukūrė naują apsaugos nuo saulės kremų liniją, sertifikuotą kaip ekologiniu požiūriu palankią aplinkai ir jūrų gyvybei.

Kam šis produktas skirtas?

Šis produktas skirtas apsaugoti odą nuo saulės spindulių

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Visi COLLISTAR produktai yra unikalūs ir greitai pavergiantys vartotojų širdis. Šios apsauginės priemonės - pirmoji sertifikuota, ekologiniu požiūriu palanki apsaugos nuo saulės su koralams draugiškais filtrais: UVB, UVA, ilgieji UVA, saugūs žmonėms ir nekenkia jūrų ekosistemai.

 

Kaip naudoti?

Geriausias patarimas - naudoti visada. Einant pasivaikčioti mieste, besideginant pliaže ar aktyviai leidžiant laisvalaikį lauke. Likus 15-20 min iki išėjimo į tiesiogionius saulės spindulius ir iš naujo padengti po gausaus prakaitavimo arba maudynių. Labai patogu, jog šis kremas yra skirtas ir veidui ir kūnui, todėl jis kompaktiškai įsipatogins krepšyje arba lagamine.

 

Kam šis produktas patiks?

Tikrai patiks atostogautojams, o ypač su vaikais. Kremas lengvai pasiskirsto, neturi kvapo ir yra atsparus vandeniui, todėl po smagių maudynių jo nereikia skubėti aplikuoti iš naujo.

 

Kam jis gali nepatikti?

Nepatiks tiems, kas visai nenaudoja apsauginio kremo :D Tikiu, kad šis produktas savo tekstūra ir gražiu tikslu apsaugoti natūralią jūrinę aplinką paskatins daugiau žmonių atkreipti dėmesį į šių priemonių svarbą mūsų odai.

 

Koks kvapas?

Visiškai neturi kvapo, dažomųjų medžiagų, alkoholio, mineralinių aliejų, nikelio ir tai yra vienas iš privalumų. 

 

Kokia tekstūra?

Tekstūra atrodo gan skalsi ir tanki, bet labai lengvai pasiskirsto ant odos ir greitai įsigeria nepalikdamas baltų ruožų.

 

Koks pirmas įspūdis?

Labai mėgstu COLLISTAR už tai, kad su lyg kiekvienu produktų jie prisideda prie aplinkos tausojimo. Šis apsauginis kremas ramia sąžine leidžia atostaugauti ir maudytis vandens telkiniuose nekenčiant jos faunai ir florai. 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!