Nuostabios draugystės pradžia su DRIU BEAUTY

Rudeninė melancholija... Ji tikra provokatorė, nugramzdinanti į apmąstymus😊. Pagavau save svarstant, pagal ką mes renkamės draugus? Kokios savybės mums imponuoja? Kas išprovokuoja ryšį, kurio nutraukti nesinori?

Pastebėjot, kad jie vienu metu ir panašūs į mus ir papildo tuo, ko mums trūksta? Panaši vertybių sistema mus jungia: leidžia turėti analogišką pasaulio suvokimą ir norėti patirti ką nors nauja, kartu išgyventi atradimo džiaugsmą. Jais pasitikime, kaip savimi... Tuo pačiu, draugai mus papildo, subalansuoja, nes kiekvienas turi tokių savybių, kurių mums trūksta idealiam vidiniam balansui... Jie nuramina, pakelia į kitokią dvasinę kokybę... Jaučiamės turtingais ir laimingais... 😉

 

Sakysit, prie ko čia kosmetika? O ar ne panašiu principu renkamės ir ją? Žinome fizinius mūsų odos poreikius ir norime, kad kosmetikos gaminys juos atlieptų, žinome, kas mums svarbu, pvz. naujausios mokslinės inovacijos, aiški sudėtis, daugiafunkciškumas, kvapas, tvarumas ir pan. Kruopščiai renkamės ingredientus, kurie reikalingi odos sveikatai atgauti, kai ji pati negeba viena susitvarkyti su aplinkos poveikiu ar vidinėmis organizmo problemomis, kai jai reikia pastiprinimo iš šalies... O rezultatas tas pats - sveika, jaunyste spindinti, laiminga oda 😊.

Supažindinsiu jus su savo „naujaisiais draugais“. Dar nesena pažintis, tačiau jau tvirtas ryšys atsirado su Driu Beauty ženklo priemonėmis. Teko testuoti jų Wise Unisex valančią liniją ir... meilė įsižiebė.

 

Pirmiausia, bendrystė: tikiu kosmetika, kurią kuria kompetetingi žmonės. Driu Beauty įkūrėja Indrė Urbanavičienė, dėl aistros kosmetikos kūrimui, kardinaliai pakeitė profesinę kryptį, baigė mokslus ir su visa atsakomybe ėmėsi naujos veiklos (jos knyga „Protingas grožis. Švytinčios odos biblija“, tapo ir mano profesinio kelio inspiratore 😊). Tai kosmetika, gimstanti atsižvelgiant į naujausius mokslinius tyrimus, jos sudėtinių dalių poveikis odai, neginčijamai įrodytas galybe tyrimų. Pagrįstai „Protingas grožis“ man ypatingai svarbus! Tai kosmetika, kuriama ne pataikaujant mados tendencijoms, o atsižvelgiant į odos diktuojamą poreikį. 

Dar vienas, užburiantis dalykas žmogui, “besimaudančiam kosmetikos jūroje”, kad Driu Beauty skatina vartoti mažiau kiekybiškai, tačiau efektyvesnių kokybiškai bei universalesnių kosmetikos priemonių, tinkamų net visai šeimai. Patikėkit, tarp priemonių testavimų, tai nerealus atradimas!

Tai, ko trūksta mano odai: gyvenant didmiestyje su beprotišku pagreičiu, turint sausėjančią ir amžinai dehidratuotą odą, pamažu į paviršių “kalantis” kapiliarų tinkleliui, žinoma, atėjus “brandžios jaunystės” etapui, be pagalbos iš šalies būtų sudėtingiau reguliuoti odos jaunystės ir sveikatos procesus. Viena iš meilės Driu Beauty priežasčių ir tapo sudėtinės medžiagos, kurių labai reikia mano odai. Pirmiausia, mano jau aprašyti prebiotikai (krykštavau iš džiaugsmo); niacinamidas (B3), kuris ir skaistina, ir apsauginio barjero tvirtybe rūpinasi ir odos tekstūrą pakoreguoja, raukšlelėms „suvadovauja“, veikia kaip antioksidantas, ir alavijai bei hialurono rūgštis. O kur dar visa kita… Tobula kompanija😉!

WISE UNISEX PRAUSIKLIO puta - švelni, kaip aksomas, tarsi glosto veidą besiprausiant, neturi agresyviai valančių ir odą sausinančių medžiagų. Tikras moteriškas malonumas. Puikiai nuprausia nešvarumus ir makiažo likučius, reikia itin mažai. Labai įdomus sudėtinių dalių (ne parfumo) kvapas, emociškai kelia į vaikystę ir verčia šypsotis. Niekaip neatspėju, į ką panašus, bet prausiantis, visuomet užsimanau migdolų riešutų 😊.  Netraukia veido nusiprausus, o po poros savaičių atsirado netgi tampresnės odos pojūtis!!!

Žinoma, prausiklis turi porininką - MICELINĮ TONIKĄ. Veikliųjų medžiagų komanda tokia pat stipri ir daugiafunkcinio poveikio, tik jis atlieka ir papildomai valomąją f-ją, tad suteikia galutinį reikiamą odos švaros efektą. Pridėtinė vertė - purškiama galvutė, todėl aš jį purškiu tiesiai ant veido- tai labai patogu. Kai tik laikinai tenka šioms priemonėms pailsėti, oda reikalauja jas grąžinti į rutiną. O tai jau rimta😊. Be to, Unisex ši linija pavadinta ne veltui - ji universali ir tinkama visiems šeimos nariams. Mano paauglę dukrą itin džiugina sudėty esantys niacinamidas ir prebiotikai bei alavijo ekstraktas (mamos profesinė įtaka😉). Neabejoju, žinot kodėl...

Taigi... tokia naujosios draugystės pradžia... Oda, kaip su tikru draugu, jaučiasi laiminga ir pakelta į naują kokybę... Nekantrauju kartu su Driu Beauty patirti dar daugiau! Ryšys jau yra, tad laikas į žvalgybą...

Koks jūsų „geriausių draugų ratas“ ar tinkamai pasirenkate? Tikiuosi, jog paskatinsiu naujoms pažintims grožio pasaulyje...

Ach, ta graži rudeninė melancholija... O mintyse daina:  „Draugą reikia turėti, būtinai reik turėti...“😊


 

Driu Beauty Driu Beauty Wise Unisex

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!