Stiprink savo odą

 

 

 

Stiprus odos barjeras

Nepažeistas odos barjeras yra raktas į spindinčią ir gražią veido odą. Jį sudaro raginių ląstelių ir „cementinės medžiagos“, pagamintos iš keramidų, lipidų ir cholesterolio. Odos barjeras apsaugo odą nuo per didelio drėgmės praradimo ir žalingo aplinkos poveikio. Žemiau pateikiame patarimus, ką daryti ir ko nedaryti, kad tavo odos barjeras išliktų stiprus ar sustiprėtų.

Mūsų mėgstamiausi produktai odos barjero stiprinimui

 

Kas silpnina odos barjerą 

Per didelis valymas arba nepalankus veikliųjų medžiagų derinys (pvz., tavo odos būklei netinkamuose šveitikliuose) gali silpninti odos barjerą. Susilpnėjus barjerinei funkcijai, gali lengviau išgaruoti drėgmė, o tai skatina paraudimą, sausumą, niežėjimą, o kartais net spuogų atsiradimą.

ŠTAI KAIP GALI SUSTIPRINTI ODOS BARJERĄ

Galingi ingredientai

Drėgmė ir tinkama pH vertė yra labai svarbūs stipriam odos barjerui. Kai svarbu sustiprinti odos barjerą, geriau rinkis mažiau ingredientų, tačiau būtent tuos, kurie atitinka tavo odos poreikius ir padeda išlaikyti pusiausvyrą.


 

Stipriam odos barjerui

VALYMUI

TONIZAVIMUI

YPATINGAI PRIEŽIŪRAI

DRĖKINIMUI

PAAKIAMS

ceramidai keramidai mikrobioma niacinamidas odos atsistatymas odos barjeras odos maitinimas Odos priežiūra odos priežiūra žiemą prebiotikai probiotikai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!