Susikurk atpalaiduojančią vakaro rutiną su SPA CEYLON

Ką daryti, kad užmigtum lengviau?

Miegoti yra svarbu. Tai žinome nuo vaikystės ir vis prisimename, kai planuojame Naujųjų Metų pažadus sau. Nori numesti svorio? Padės kokybiškas miegas. Nori pasiekti daugiau karjeroje? Miegas padės išlaikyti energiją ir aštrų protą. Nori, kad iš bendravimo su šeima ir draugais prisimintum vien šypsenas? Tuomet laiką kartu turėtum leisti gerai išsimiegojęs.

O ką daryti, jei miegas neaplanko vos padėjus galvą ant pagalvės?

 

Pirma – jokių ekranų bent valandą iki miego. Televizoriaus, kompiuterio, telefono. Mėlynoji šviesa trikdo mūsų organizmą ir jį apgauna – jei kūnas „galvoja“, kad dar vis diena, greitai užmigti nepavyks. Idealu, jei bet kokią šviesą namuose pritemdysi ir vakarą leisi prieblandoje.

Antra – atrask atsipalaiduoti leidžiančią veiklą. Tam puikiai tinka meditacija (pradžiai tikrai užteks meditacijos iki 5 minučių), lengvi, atpalaiduojantys kūną pratimai ar sąmonės srauto užrašymas (ranka, ant popieriaus. Pameni? Jokių ekranų!). Tai tik kelios idėjos, tačiau tinka bet kas, kas padeda iš galvos išmesti dienos rūpesčius.

Trečia – susikurk atpalaiduojančią vakaro rutiną, kuri ne tik padės pamiršti dienos rūpesčius, bet ir leis kūnui priminti – laikas „pavargti“ ir užmigti. Kas vakarą kartojant tuos pačius ritualus, pradėsi jausti, kad kiekvienas žingsnis palengva tave atpalaiduoja ir paruošia saldžiam miegui. Aromatai tokią rutiną privers pradėti veikti itin greitai – juk kvapai taip stipriai veikia mūsų atsiminimus ir jausmus. Raminantys aromatai – puikus pasirinkimas vakarui. Išbandžiau net tris SPA CEYLON LUXURY AYURVEDA produktus iš „Sleep intense“ kolekcijos. Aromatą sunku aprašyti, tačiau užuodus šį kvapą, mane visada užplūsta džiaugsmas ir ramybė. Jaučiuosi taip, lyg savo gyvenimą praturtinau patirtimi, kuri pasiruošimą miegoti pavertė prabangia SPA procedūra.

Kūno prausiklis – pirmasis pradeda atsipalaidavimo rutiną. Pasitinka nerolio eterinio aliejaus kvapo atnešamu džiaugsmu ir palydi kvapiosios kanangos (dar žinomos, kaip „ylang-ylang“), levandų, apelsinų žievelių aromatų mišiniu, kuris ramina, bet kartu ir pakylėja. Jei įsivaizduoji, kaip turėtų jaustis turtingas, savimi pasitikintis žmogus, kuris, rodos, neturi jokių rūpesčių, tuomet patikėk – taip jausiesi po dušo, naudojant šį prausiklį.

Tuo pačiu aromatu pasižymi ir kūno losjonas, kuris ne tik dieviškai kvepia, tačiau ir puikiai drėkina odą. Palepinus savo kūną ir apsupus save tuo nepakartojamu aromatu, laikas nerti į patalus. Ir čia pasitinka, ko gero, smagiausias produktas – kūno ir patalynės dulksna. Ant kūno nenaudojau, nors sudėtis tikrai tai leidžia, tačiau patalynę pakvėpinti man labai patiko. Tai lyg atskiras ritualas, kuris suteikia šį tą ypatingo tavo vakarui. Panirus į patalus, jaučiuosi geriau, nei prabangiame viešbutyje.

O jei po tokio ritualo ne tik lengvai užmiegi, tačiau net pradedi sunkiai keltis, rekomenduoju ir rytui turėti šį tą, ko lauksi – „Energise Invigorating“ aromatu žadinančią rutiną. SPA CEYLON LUXURY AYURVEDA atlieka tai, ką žada – apsupa aromaterapiniais kvapais, kurie gali padėti užmiršti bet kokius rūpesčius. Tavo ramiam miegui tai tikrai pravers.


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!