EKSPERTO PASIRINKIMAS: ISADORA tušai jautrioms akims

Kam šis produktas skirtas?

Tiems, kas nori džiaugtis tankiomis ir ilgomis blakstienomis net ir turint itin jautrias akis. 

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Tinka jautrioms akims ir netgi sertifikuotas Šiaurės šalių astmos ir alergijos asociacijos kaip hipoalergeninis produktas. Taip pat, sudėtyje yra sintetinio bičių vaško, o tai reiškia – draugiškas veganams.

 

Kaip naudoti?

Reikėtų pradėti dažyti ties blakstienų šaknimis ir lengvai braukti šepetėliu pirmyn ir atgal (nebijok, tai hipoalergeninis tušas, todėl neturėtų erzinti blakstienų linijos). Sluoksniuok, jei nori didesnio ryškumo. Geriausia šio tušo dalis - tau nereikės makiažo/akių valiklio, kuris dažnai dirgina akis. Užteks nuplauti šiltu vandeniu. 

 

Kam šis produktas patiks?

Tiems, kas nori labai lengvo blakstienų efekto, kuris nedirgins akių ir lengvai nusiplaus. 

 

Kam jis gali nepatikti?

Tiems, kas nori trendinių "voro kojelių" blakstienų efekto. Šis tušas labai natūraliai padažo, iššukuoja ir patankina blakstienas.

 

Koks kvapas?

Netruri stipraus kvapo.  

 

Kokia tekstūra?

Labai kremiška ir tuo pačiu atrodo lengva. 

 

Koks pirmas įspūdis?

Man visada atrodo, kad tokie tušai neatlieka savo pagrindinės funkcijos - blakstienų tankinimas ir ilginimas, o ką jau kalbėti apie pigmentacijos intensyvumą. Man ISADORA tušai tiko ir patiko. Nesu didelė gerbėja šio sezono trendo - sulipusių ir per daug tankių blakstienų, todėl mielai renkuosiu priemones, kurios gerai iššukuoja, pailgina ir patamsina blakstienas. Labai patiko, jog nereikia makiažo valiklio, norint priemonę nuvalyti. Nežinau, kaip jūs, bet aš visada sugebu jo sau prisipilti į akis - kas sukelia didelį diskomforto jausmą. Šios rūšies tušų yra 2 tipai: tankinamasis ir ilginamasis (turintis dar ir rudą atspalvį).

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!