EKSPERTO PASIRINKIMAS: One.Two.Free! AHA+ PHA - valomoji veido kaukė

Laima
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Kam šis produktas skirtas?

Pašalinti nuo odos paviršiaus negyvas ląsteles, suvienodinti odos atspalvį ir išvalyti poras.

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Daugelis rūgštinių valomųjų priemonių yra skystos, ši kaukė ne veltui vadinama kauke- jos tekstūra lengva kreminė. Vėliau papasakosiu kuo skiriasi pojūtis ant odos. Sudėtyje 25% AHA (glikolio, migdolų), 3% PHA ir 1% BHA (salicilo) rūgščių. Tokia sudėtis leidžia pasirūpinti visapusišku odos valymu tiek paviršiuje, tiek giliau porose.

 

Kaip naudoti?

Jei naudojate pirmą kartą, rekomenduoju pasidaryti odos lopo testą. Rūgštys- gana rimtas dalykas. Naudoti kartą per savaitę. Užtepus ant sausos švarios odos palaikyti iki 15 min. (pirmus kartus trumpiau) ir nuplauti šiltu vandeniu. Saugoti akis ir burną. Dienos metu vengti tiesioginių saulės spindulių ir naudoti priemones su SPF.

 

Kam šis produktas patiks?

Visiems ką vargina odos šiurkštumas, užsikimšusios poros, netolygus atspalvis ir raukšlės.

 

Kam jis gali nepatikti?

Gali netikti jautriai raustančiai odai. Taip pat spuoguotai, kada bėrimus lydi raudonis.

 

Koks kvapas?

Gaiviai švelnus - nėra specifinio rūgštims būdingo kvapo.

 

Kokia tekstūra?

Lengvo kremo - gelio. Puikiai „prisiklijuoja“ prie odos ir niekur nenubėga.

 

Koks pirmas įspūdis?

Prisipažinsiu: nedrąsiai bandau rūgštines priemones. Man atrodo, kad mano plonoje odoje jos neturės ką veikti 😊 Bet šį kartą, kolegės paskatinta, išbandžiau šią valomąją kaukę. Pasidariau odos lopo testą, tik ne alkūnės linkyje, kaip rekomenduojama, bet už ausies. Jokios reakcijos nesulaukiau, todėl nusprendžiau, kad ir veidui tiks. Užtepiau ant sausos odos. Tepdama pajutau švelnų dilgčiojimą. Ramiai - žinau, kad taip gali būti😊 Dilgčiojimas praėjo per kelias sekundes ir atkeliavo vėsumos jausmas - tikrai netikėtas, bet malonus. Pati kaukės tekstūra labai patogi naudoti: galima tepti rankomis, o galima ir teptuku. Lyg truputį sudžiūva ant odos ir labai patogiai laikosi. Plaudama naudojau sudrėkintą rankšluostuką, todėl nepajutau jokio nemalonaus patekimo į akis ar burną. Oda atrodė gaiviai, lyg patempta. Skruostai lengvai paraudo lyg ką tik grįžus iš šalčio į kambarį. Jausmas kaip po kontrastinio dušo 😊 Ir šis jausmas labai patiko- to ir tikėjausi.

O kaip rezultatas? Jis buvo jau po pirmojo panaudojimo. Kaip tik namuose turėjau iš darbo pasiskolinusi odos tyrimo aparatą. Prieš naudojant šią kaukę, atidžiai ištyriau kaip atrodo mano poros. Jų turiu nedaug, bet kartais net jos ima ir užsikemša... Kaip tik tas kartas ir buvo😊 Taigi, rūgštinė kaukė turėjo progos parodyti ką gali. Buvau maloniai nustebinta, kad oda liko švarut švarutėlė! Poros išsivalė, atsigavo atspalvis ir švytėjimas. Žinoma, vieno karto neužtenka, kad pasimatytų pigmentinių dėmių sumažėjimas, bet tikiu, kad naudojant reguliariai net ir jos pašviesės. Beje, glikolio rūgštis gali pasigirti ir puikiu raukšlių matotumą mažinančiu efektu 😊 Tad turiu dar vieną priemonę, kuri padės odai išlikti geriausia savo versija 😊

 

 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!