5 žingsnių veido odos priežiūros rutina

Norint turėti gražią ir sveiką veido odą, labai svarbu yra ją tinkamai prižiūrėti. Sėkminga veido priežiūra reikalauja kruopštumo. Nepakanka tiesiog nuvalyti ar nuplauti veido ir nors nėra nustatytų standartų visiems, kaip tinkamai rūpintis veido oda, turime suprasti, kad tinkamos priemonės ir rutina, gali būti raktas į sėkmę. 

5 pagrindiniai veido odos priežiūros žingsniai, kurių turėtume laikytis: prausimas, tonizavimas, valymas/šveitimas, drėkinimas ir apsauga. Prausimas ir drėkinimas turėtų būti atliekamas kiekvieną dieną ryte ir vakare, o kiti žingsniai 2 – 3 kartus per savaitę.


 

Veido prausimas


 

Tai pirmasis žingsnis link tinkamos veido odos priežiūros. Jis būtinas, nes pašalina nešvarumus, makiažą ir riebalus nuo veido. Prausiklį reikėtų tepti ant sudrėkinto veido ir kaklo. Švelniais masažuojamaisiais judesiais nuprausti veidą ir nuplauti jį šiltu vandeniu. 

MATH Gentle Azelaic Acid Cleanser

Veido prausiklis į raudonumą linkusiai odai su azelaino rūgštimi

Azelaino rūgšties prausiklis skirtas kasdieninei odos priežiūrai. Prausiklio sudėtis subalansuota net į raudonį linkusiai odai. Išvalo poras, padeda stiprinti kapiliarų sieneles. Gali paskatinti ląstelių regeneraciją.

DOUGLAS ESSENTIAL Light Cleansing Foam

Lengvos valomosios veido putos

Lengvas valomosios putos, kurios švelniai valo ir švarina odą. Oda puikiai išvaloma, sudrėkinama ir nuraminama. Sudėtyje esantis mėlynių ekstraktas, garsėja minkštinamosiomis ypatybėmis. 97% natūralios kilmės medžiagų.

SHISEIDO Shikulime Gel-To-Oil Cleanser

Veido prausiklis

Makiažo valiklis ir prausiklis su odos apsauginį barjerą balansuojančiu Shikuwasa laimu. Prausiantis transformuojasi nuo švelnaus gelio, kuris sugeria nešvarumus iki šilkinio aliejaus, kuris nuvalo net vandeniui atsparų makiažą nepašalindamas drėgmės. Atkuria švarią ir švytinčią odą.


 

Veido odos tonizavimas


 

Odos tonizavimas yra antras svarbus žingsnis Jūsų rutinoje. Tonikas yra lyg apsauginis valiklis, padedantis išlaikyti reikiamas veido odos medžiagas. Toniko pagalba nuvalomi nešvarumai, riebalų ar prausiklio likučiai. 

Manilla Silentium* Calming Face Toner

Raminamasis veido tonikas

Raminamasis veido tonikas ramina sudirgusią, jautrią odą, drėkina ir paruošia veidą kremams bei serumams – sureguliuoja odos pH. Romaniškų ramunių vanduo ramina, malšina sudirgimą, paraudimus bei suteikia atpalaiduojantį gėlių aromatą. 

MARIO BADESCU Aloe Vera Toner

Tonikas su alavijais

Švelnus, bealkoholis alavijų pagrindo tonikas sukurtas net pačiai gležniausiai odai. Natūraliai drėkinantys alavijai ramina ir minkština odą, nuo jos paviršiaus pašalina nešvarumus. Oda tampa švelni, glotni ir atgaivinta.

KYLIESKIN Vanilla Milk Toner

Vanilinis pienelio tipo veido tonikas

Šis švelnus, neturintis alkoholio veido tonikas padės atgaivinti pavargusią odą. Jo sudėtyje esantis avokadų aliejus, kivių sėklų aliejus ir obuolių ekstraktas padeda nuraminti, tonizuoti ir atkurti natūralų odos drėgmės balansą. Tonikas taip pat padeda atkimšti, išvalyti ir sumažinti porų matomumą.


 

Veido valymas / šveitimas


 

ONE.TWO.FREE! Radiance Enzyme Peeling

Enziminis veido šveitiklis

Augalinės kilmės šveitiklis šveičia, šalina negyvas odos ląsteles, valo poras ir skatina ląstelių atsinaujinimą. Fermentuotų granatų fermentai veikia kaip natūralūs antioksidantai ir gaivina odą, ji atrodo glotnesnė ir labiau švytinti.

 

THE ORDINARY AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
Šveičiamoji priemonė veidui

Per 10 minučių veidą nušveičiančios alfa hidroksirūgštys (AHR) nušveičia viršutinį odos sluoksnį, kad ji atrodytų skaistesnė ir glotnesnė. Beta hidroksirūgštys (BHR) taip pat šveičia odą ir atlieka papildomą funkciją – padeda išvalyti užsikimšusias poras.

Q +A Apple AHA Exfoliator
Šveičiamasis gelis su obuolių AHA rūgštimis
Kas yra obuolių AHA? Natūraliai susidarančios AHA, obuolių ir pieno rūgštys, palaiko ląstelių atsinaujinimą, obuolių ekstraktas veikia kaip antioksidantas.


 

Odos drėkinimas


 

Drėkinamieji produktai išlaiko odą skaisčią ir švytinčią bei ją saugo nuo išsausėjimo, kuris skatina raukšlių atsiradimą. Odos ląstelėms reikia drėgmės, kad jos išliktų gyvybingos. 

REVOX Just Niacinamide Daily Moisturiser

Kasdienis veido ir kaklo drėkiklis

Niacinamidas yra vitamino B3 forma, o šis vitaminas yra vienas iš aštuonių B grupės vitaminų, kurių reikia, kad kūnas ir oda būtų sveikos išvaizdos. Vitaminas B3 padeda sumažinti odos netolygumus, todėl veido odos spalva tampa tolygesnė. Jis padeda pagerinti odos barjero funkciją, kuri apsaugo odą nuo išorės teršalų ir drėgmės praradimo. 

Dr. Irena Eris Aquality Intense Moisturizing Youth Cream

Intensyviai drėkinamasis ir jauninamasis dieninis veido kremas

Lengvos tekstūros kremas su įspūdinga daugiapakope drėkinimo galia, kurią suteikia poliglutamo rūgštis, turinti 5 kartus didesnį drėkinimo potencialą nei hialurono rūgštis. Aukštas rūgšties biologinis suderinamumas su oda leidžia efektyviai pritraukti vandens molekules ir atkurti optimalų drėkinimą.

 

 DERMACOSMETICS Glow Power Serum

Spindesio suteikiantis veido serumas

Ypač veiksmingas odai spindesio suteikiantis serumas su vitaminu C tinka visų tipų odai, yra lengvai skystos konsistencijos, apsaugo odą nuo oksidacinės pažaidos, suteikia odos atspalviui tolygumo ir stimuliuoja kolageno gamybą.


 

Veido odos apsauga


 

Veido odos apsauga yra paskutinis žingsnis Jūsų rutinoje. Tai gali būti skysta arba sausa pudra, kuri ne tik drėkins Jūsų odą, tačiau ir maskuos odos defektus ar spuogelius. Kita apsaugos priemonė yra apsauginis kremas nuo saulės. Šio naudojimas dažniau paplitęs šiltuoju metų laiku, tačiau labai svarbu jo nepamiršti.

DOUGLAS SUN Protection Stick Face And Sensitive Areas SPF 50

Skaidri pieštukinė veido apsaugos priemonė nuo saulės SPF 50

Ši skaidri pieštukinė priemonė apsaugo nuo saulės veidą ir jautrias vietas. Labai stiprios apsaugos priemonė apgaubia odą lengvu šydu. Sudėtyje esantis TAN-OPTIMISING COMPLEX© skatina melanino gamybą, todėl įdegis būna stiprus ir ilgalaikis.

THE ORDINARY Mineral UV Filters SPF 15 With Antioxidants

Apsauginis veido kremas nuo saulės

THE ORDINARY linijos Mineraliniai UV filtrai užtikrina ne tik SPF apsaugą, bet ir drėkinamąjį ir dirginimą malšinantį poveikį. Ši priemonė leidžia veido odai išlikti neįtikėtinai lengvai ir optimizuoti blokuojančių medžiagų kiekį.

MATH 360° Sun Block SPF 50
Drėkinamasis mineralinis SPF50 losjonas nuo saulės ir pigmentinių dėmių

Drėkinamasis mineralinis SPF50 losjonas visiems odos tipams, taip pat ir jautriai odai. Minimalistinė formulė padeda apsaugoti odą nuo saulės spindulių žalos, pigmentinių dėmių atsiradimo ir foto senėjimo požymių. Sudėtyje esantys mineraliniai filtrai suteikia plataus spektro apsaugą nuo žalingos UV spinduliuotės. Padeda palaikyti optimalų odos drėgmės lygį.


 

Rūpinkis savo oda tinkamai bei skirkite tam pakankamai laiko atlikdami visus išvardintus žingsnius. O jei turi klausimų - rašyk mums į grozioekspertai@douglas.lt ir padėsime tau sudaryti veido priežiūros rutiną. 

išmani odos priežiūra Odos priežiūra odos priežiūros ritualai odos priežiūros rutina riebios odos priežiūra sausos odos priežiūra vakarinė odos priežiūros rutina veido odos priežiūra

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!