Ar tikrai padarei viską, kad Tavo oda būtų nuostabi?

Visai čia pat vasara…

Metas, kuomet drabužių mažėja, o veido nebesinori tepti tomis "sunkiomis" kreminėmis pudromis.

Tačiau ant kūno kur ne kur vis pastebi tą apelsino žievelę primenančią odą, o veidui taip norisi suteikti žavaus skaistumo ir natūralaus spindesio.

Dėl to čia į pagalbą Tau skuba Collistar!

 

Anticellulite Cryo-Gel

Anticeliulitinis kūno gelis

 

 

 

Gaiviai saldaus ir ilgai išliekančio kvapo kūno gelis, kurio užtepus Tavo oda taps švelni, minkšta bei elastinga.

Šiai kūno priežiūros priemonei sukurti Collistar panaudojo visas, per ilgą laiką, sukauptas žinias. Dėl to yra naudojami tik naujausi sprendimai, kad Tavo kūno oda džiugintų Tave kasdien.

Gelį labai lengva paskirstyti ant odos ir susigeria jis tiesiog akimirksniu. Dėl sudėtyje esančio mentolio, po minutės ar dviejų, imsi jausti malonų vėsumą. Kol kremas visiškai nesusigėrė į odą, mentolį labai puikiai galima ir užuosti. Vėliau jausi tik malonų, šiek tiek saldų, aromatą, kuris išlieka tikrai labai ilgai. Vis pagaudavau save bekeliant ranką prie nosies, kad vėl galėčiau jį užuosti :)

 

 

Kadangi kremas itin veiksmingai kovoja su celiulitu, panaudojusi jį kiek ilgiau galėsi džiaugtis stangresne ir tvirtesne oda. Čia esančios medžiagos šalina įvairias celiulito priežastis ir naikina po oda jau esančias riebalų sankaupas bei užkerta kelią formuotis naujoms.

Ananasas, kaštonai, mėlynės ir žalioji kava, įeinantys į gelio sudėtį, atkuria pažeistą mikrocirkuliaciją ir neleidžia kauptis skysčiams.

Norėdama išmėginti, ar gelis tikrai tinka visiems odos tipams, netgi jautriai odai, patepiau juo sudirgusią savo rankų odą, su kuria dabar kovoju, kai dažniau nei įprasta tenka plauti rankas ir jas dezinfekuoti. Pažeistų vietų nepradėjo perštėti, niežėti, labiau taip pat neparaudo. Tad drasiai tepkis kūną net jeigu Tavo oda yra itin kaprizinga.

Face Magic Drops

Ypač greitas savaiminio įdegio koncentratas veidui

 

 

Itin koncentruota savaiminio įdegio priemonė Tavo veidui bei kaklui.

 

Švariai nuprausk veidą, nuvalyk toniku ar losjonu ir užtepk šio serumo. Tiesiog pipete paimk skysčio iš buteliuko, užlašink tiesiai ant veido ir kruopščiai išskirstyk pirštais. Tiesa, kruopštumo čia reikės gerokai mažiau nei jo reikia su kitomis savaiminio įdegio priemonėmis :) Net ir pernelyg nesistengiant neliko jokių nelygumų.

Natūraliai atrodantis įdegis ims ryškėti jau po vienos valandos. Tačiau ryškiausią rezultatą visgi matysi po 7-8 valandų.

Patiko, jog naudojant šį serumą tuo metu daugiau nieko tepti ant veido nereikia – jis puikiai drėkina, pašalina tempimo jausmą.

PATARIMAS: jeigu tepdama kaktą pirštų galiukais atsargiai perbrauksi per akių vokų sritį po antakiais, sukursi itin natūralų įdegio efektą, kuomet tamsesnė odos spalva švelniai pereina į šviesesnį akių ir paakių odos atspalvį.

Įdegis nusiplauna taip pat labai tolygiai, nelieka tamsesnių ruožų ar kitų dalykų, kurių mes tikrai nenorime. Naudodama šį serumą ir toliau naudoju man įprastas priemones: valomasias kaukes, enziminius veido šveitiklius ir pan.

Serumas kvepia, sakyčiau, prabangiai ir neturi to specifinio kvapo, kurio daugelis taip nemėgsta. Visiškai neerzino mano uoslės nei tepantis juo, nei laukiant, kol įdegis išryškės.

Gražiausias Tavo papuošalas – sveika ir spindinti oda!

Gintarė

anticeliulitinės preimonės Collistar Collistar Face Magic Drops kūno priežiūra savaiminio įdegio priemonės veido priežiūra

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!