COLLISTAR dekoratyvinė kosmetika veido odos grožiui puoselėti

Julija
Grožio blogerė
Visi autoriaus straipsniai

Turtingą, beveik 40 metų patirtį turinti italų kompanija COLLISTAR, džiugina savo filosofija ir kviečia draugauti - Milane užgimęs prekės ženklas itin vertina tyrimų svarbą, o produktų efektyvumas derinamas su pagarba ne tik odai, bet ir planetai. Kalbant konkrečiai, pasidalinsiu patirtimi išbandant kremines veido pudras, kompaktinę pudrą ir skaistalus.

Pirma mano išmėginta krepinė pudra - Anti-Age Lifting-Foundation

 

 

 

Tai tikras super herojus, kurio pagrindinis priešas - smulkių raukšlelių atsiradimas :) Malonu, kad dekoratyvinė kosmetika gali veikti kaip prevencija prieš raukšleles. Buteliuko forma - maloni ir elegantiška, jį ne tik patogu laikyti rankoje, bet ir smagu papuošti kosmetinį staliuką. Tik pradėjus naudoti, teigiamai įvertinau konsistenciją - gana tanki, sakyčiau, net lipni, tačiau tai padeda itin lengvai paskirstyti priemonę vien pirštais. Be to, kad maskuoja ir , atrodo gaiviai, galiu išskirti vieną nerealų privalumą, kurio aktualumą supranta turbūt kiekviena - jis praktiškai nesubėga į raukšleles! Ši problema mane itin erzina, tad dienos eigoje likdavau maloniai nustebinta, kad nereikia taisyti makiažo.

Kreminė pudra Perfect Wear Perfect Hold Foundation

Kalbant apie buteliuką, kreminė pudra dozuojama mentele. Man asmeniškai reikėjo susidraugauti su šiuo sprendimu, kad priemonė nenulašėtų ar jos neužsidėčiau per daug. Gražiai dengia odą, efektas vėlgi maskuojantis, oda išties atrodo matinė. Tokį matinį efektą labai mėgstu, panaudojus šią pudrą vis noriu žvilgtelėti į veidrodį ir pasigrožėti. Man ši priemonė išsilaiko itin ilgai, yra atspari vandeniui, tad turėtų būti itin aktuali vasarą, jei veidą išmuštų prakaitas. Manau, kad nežinant, kuri COLLISTAR kreminė pudra labiau tiktų, rekomenduočiau pradėti nuo šios. Ji atrodo universaliausia, bet tuo pat metu pasižymi prekinio ženklo deklaruojamomis vertybėmis - kokybė, draugiška odai, nuostabus efektas. Nors naudojau kiek tamsesnį atspalvį (Nr. 1), nei šiuo metu man reikėtų, vis tiek lengvas rusvumas atrodė labai natūraliai ir skaniai.

Serum Foundation Perfect Nude SPF15 - tarp kreminės pudros ir serumo

 

Be abejonės, ši skystos konsistencijos kreminė pudra yra pati lengviausia, nepaisant to, kaip ir kitos COLLISTAR kreminės pudros, puikiai pasidengia ir yra tarsi serumas, nes savyje turi vitamino E ir šiame produkte reikšmingą vietą užimančios hialurono rūgšties. Priemonė sulygina atspalvį, atrodo kaip antra oda, tad itin patiks toms, kurios siekia natūralaus efekto. Šį produktą be abejonės rinkčiausi vasarą - ne tik dėl lengvumo, bet ir dėl didesnio SPF, palyginus su kitomis priemonėmis.

Unico Youth Essence Foundation - mano favoritė

 

Ši kreminė pudra sukūrė aksominį efektą, turi lengvą švytėjimą ir atrodo prabangiai, dėl ko iš karto ją pamėgau. Taip pat ir ši kreminė pudra turi didesnį SPF. Ši, kaip ir prieš tai aptartos kreminės pudros, maskuoja, išties tolygiai pasiskirsto, tačiau nesukuria storo, nenatūraliai atrodančio makiažo sluoksnio ant odos. Oda išlaiko drėgmę ir nėra dirginama, su ja jaučiausi patogiausiai. Kreminė pudra yra puikios sudėties, energizuoja ir tonizuoja odą, ji ne tik atrodo jaunatviškai, bet ir prisideda stabdant odos senėjimo procesus odą energizuodama ir, tad šią priemonė rinkčiausi tikėdamasi teigiamų rezultatų ilgalaikėje perspektyvoje.


 


 

Subtilūs skaistalai Impeccable Maxi Blush

Absoliutus privalumas - skaistalų dėžutė, kurią skaistalams pasibaigus galima naudoti pakartotinai į ją įdėjus skaistalų papildymą. Malonus dėžutės dizainas, patogi keliaujant - dėžutėje rasite ne tik veidrodėlį, bet ir specialų šepetėlį. Išbandžiau tamsesnius (Nr. 3) skaistalus, kurie suteikia veidui įdegio efektą ir leidžia šiek tiek pakontūruoti skruostikaulius, tačiau turiu pasakyti, kad atspalvis savyje turi šiltumo ir panaudojus per daug gali atrodyti kiek ryškiai. Taip pat išbandžiau persiko atspalvio skaistalus (Nr. 5), kurie suteikia ypatingo skaistumo ir gaivos, nėra ryškus, tad tikrai bus mano mėgiami atėjus pavasariui.

Bendrai įvertinus, skaistalai subtiliai papildo makiažą, juos išties lengva paskirstyti. Nors nesu blizgių skaistalų mėgėja, šiuose skaistaluose esantis lengvas blizgutis suteikia švytėjimo ir gaivos efektą.


 

Impeccable Powder tiesiog be priekaištų

 

 

Tiesiog be priekaištų - kompaktinė pudra natūraliai atrodo, nesausina odos. Man patiko, kad priemonė nėra itin biri - perbraukus šepetėliu ant jo nesusidaro priemonės pertekliaus. Oda atrodo matine ir gyvybinga. Labai geras atspalvis, turinčioms šviesią odą (Nr. 20G) - šviesus, su subtiliu atspalviu, prisitaikantys prie odos. Kompaktinės pudros dėžutėje rasite veidrodėlį, kokybišką kempinėlę priemonei paskirstyti.


Beje, pakuote irgi sukurta taip, kad ją būtų galima naudoti pakartotinai.


 

Bendrai kalbant, COLLISTAR produkcija paliko labai gerą įspūdį - oda atrodo tiesiog nuostabiai, priemonės gražiai dengiasi, ilgai išsilaiko, neerzina odos. Man itin patinka tai, kad norėdama pasidažyti galiu nesijaudinti dėl kosmetikos poveikio mano odai. Mėgstu makiažą darytis kasdien, todėl man tai itin svarbu. Jaučiu, kad grožis ir kokybė puikiai dera COLLISTAR produktuose, tad tai - ilgalaikė investicija į save

Collistar makiažo pagrindas makiažo pagrindas brandžiai odai Skaistalai skaisti oda

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!