DOUGLAS EKSPERTO PASIRINKIMAS: NANOGEN Keratin Hair Fibres

Kam šis produktas skirtas?

Retėjantiems plaukams suteikti pilnumo efektą.

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Savo technologija. Truputis fizikos: skaidulos-dipoliai, t. y., viena jų pusė įkrauta teigiamai, kita - neigiamai. Skaidulų indelis pagamintas taip, kad palaiko jų statinį krūvį. Todėl jos puikiai prikimba prie plaukų. Taip sukurdamos tankumo efektą. Ir dar. Jos yra net 7 atspalvių! Pagamintos iš 100 proc. natūralaus keratino.

 

Kaip naudoti?

Suformavus šukuoseną, reikia tiesiog užbarstyti pudros tose vietose, kur yra išretėjimai. Švelniai įmasažuoti ir viskas :). O pašalinti taip pat labai paprastai - tiesiog išplauti plaukus. Galima maišyti kelių atspalvių pudrą - taip išgausite natūralų efektą. Jei norite, kad pudra laikytųsi ilgiau, yra speciali fiksuojamoji priemonė NANOGEN Hair Fibre Locking Spray - tereikia užpurkšti ant pudros.

 

Kam šis produktas patiks?

Patiks tiems, kas turi išretėjusius plaukus ar praplikusias vietas.

 

Kam jis gali nepatikti?

Reikia įgusti nepabarstyti pudros per daug :)

 

Koks kvapas?

Nėra kvapo

 

Kokia tekstūra?

Smulki, biri ir ekonomiška.

 

Koks pirmas įspūdis?

Pirmas įspūdis tikrai įdomus. Bijojau, kad apsunkins plaukus. Bet pasidengė labai lengvai ir natūraliai. Ploniems plaukams suteikė apimties ir fiksacijos. Smagu dar ir tai, kad visai neerzina jautrios galvos odos. Nekemša porų. Puiki papildoma priemonė jaustis užtikrintai :)

douglas eksperto pasirinkimas Nanogen plaukams Unikalus produktas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!