Makiažas = odos priežiūra?

 

Makiažas = odos priežiūra?

Makiažas ir odos priežiūra viename

Makiažo pagrindai, lūpų dažai ir kt. gali padaryti daug daugiau nei tik paryškinti tavo grožį. Praturtinti maitinančiais ingredientais, jie suteikia odai, lūpoms ir blakstienoms tikrą drėkinimą, slepia netobulumus ar suteikia švytėjimo. Atrask produktus, kuriuose derinamas makiažas ir odos priežiūra.

 

Makiažo pagrindai su odos priežiūros galiomis

Nesvarbu, ar mėgsti drėkinimą hialurono rūgštimi, ar slepi odos trūkumus niacinamidu: rask makiažo pagrindą ir maskavimo priemones su mėgstamomis sudedamosiomis dalimis, kurios atitinka tavo individualius odos poreikius – gaiviai, skaisčiai veido odai.

 

Drėkinamoji pudra

Biri ar presuota pudra nebe tik matina veido spalvą: praturtinta drėkinamaisiais ingredientais, šios pudros taip pat gali suteikti odai ypatingo švytėjimo ir šilkinį efektą.

 

Lūpų spalva ir drėkinimas

Lūpų dažai ar lūpų blizgesys su hialurono rūgštimi, alijošiumi ar maitinamaisiais aliejais suteikia lūpoms spalvą ir tuo pačiu intensyviai jas maitina – putlesnėms, viliojančioms, bučinio laukiančioms lūpoms.

 

Papildoma priežiūra blakstienoms

Ploniems tavo blakstienų plaukams patinka blakstienų tušai su maitinamuoju vašku ir aliejais. Jie ne tik suteikia blakstienoms daugiau apimties, bet ir priverčia jas blizgėti. Blakstienų tušo pagrindas, kurį tepi po tušu, stiprina blakstienas ir suteikia joms daugiau struktūros.

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!