Vestuvių įvaizdžiai

 

Įkvėpimas tavo vestuvių įvaizdžiui

 

Nekantriai lauki vienos gražiausių savo gyvenimo švenčių, bet vis dar ieškai makiažo idėjų? Pasisemk įkvėpimo tobulam įvaizdžiui ir rask savo svajonių aromatą vestuvių dienai!

 

Klasikinis įvaizdis 

Visi žvilgsniai nukreipti į tave: šis romantiškas įvaizdis pabrėžia tavo akis. Tam puikiai tiks žvilgantys natūralių atspalvių akių šešėliai: jie paryškins kiekvieną akių spalvą ir suteikis žvilgsniui žavesio. Likęs makiažas gali būti subtilus. Pasirink drėkinantį pagrindą, švelnius akcentus ir subtilų atspalvį lūpoms, kuris pabrėš tavo natūralią lūpų spalvą. Čia rasi visus būtiniausius produktus!

 

Ryškus įvaizdis

Pasirodyk su trenksmu: nori ryškių spalvų nuotakos makiažui? Tada išbandyk ryškų įvaizdį! Nepriekaištingą makiažo pagrindą ir švelniai kontūruotą veidą papildo du esminiai dalykai: juodas akių pieštukas ir raudoni lūpų dažai. Kad geriau laikytųsi, prieš nubrėžiant akių liniją, naudok šviesius akių šešėlius arba birią pudrą. Užbaik raudonais lūpų dažais ir tavo įvaizdis baigtas!

 

Teisingas aromatas

 

Tai tavo diena! Pasirink kvepalus, kurie puikiai pabrėžia tavo asmenybę ir nuotakos įvaizdį. Romantiški gėlių, saldūs ir gundantys, ar su jausmingomis medienos natomis? Čia rasi idealiausią kvapą, kad tavo didžioji diena būtų tiesiog nepamirštama!

 

Mūsų kategorijos

kvepalai moteriai makiažas vestuvėms

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!