Ar jau išbandei populiarius PIXI odos priežiūros produktus?

 

PIXI produktai jau kurį laiką žingsnis po žingsnio veržiasi ir į lietuvių kosmetines. Šiandien siūlau susipažinti su mano mėgstamiausiomis odos priežiūros priemonėmis iš jų asortimento. Ar populiariausios prekės iš tiesų tokios nuostabios?

Kai pirmą kartą išgirdau apie PIXI, visi pabandę lyg susitarę liaupsino jų veido tonikus. Tuo metu Lietuvoje jais net kvepėt nekvepėjo, tad dabar, kai jų produktai tapo ranka pasiekiami, tonikus bandžiau vieną po kito.

Pagal oficialų PIXI puslapį visiškas BEST SELLER – GLOW TONER.

Šis produktas jungia dvi skirtingas, bet odai labai reikalingas savybes. Veido tonikas yra rūgštinis, todėl puikiai šveičia, valo poras, bet tuo pat metu yra be galo gerai drėkinantis. Tikrai nesistebiu, kodėl tiek daug žmonių jį mėgsta.

 

 Pliusai

  • Neabejotinai tinka visiems odos tipams.
  • Turėtų pamėgti vyrai, kurie pritingi rūpintis savo oda.
  • Ilgainiui gerėjanti odos būklė: švarios poros, švytėjimas, drėkinimas.
  • Visapusiškai subalansuotas rezultatas.

Minusai

  • Tonikas rūgštinis, todėl jį geriau naudoti vėsiuoju metų laiku ARBA nuolat naudoti stiprią apsaugą nuo saulės. Rūgštinis produktas šviesina odą, tačiau tuo pat metu padaro ją lengviau pažeidžiama saulės spinduliams, kuri netruks papuošti pigmentinėmis dėmėmis.

Antras tonikas ant populiariųjų laiptelio – VITAMIN C TONIC.

Vitaminas C gerai žinomas dėl savo šviesinamojo poveikio. Taip pat tai yra stiprus antioksidantas. Tobulas pasirinkimas, jei nesinori rūgštinio produkto, bet reikalingas panašus šviesinamasis efektas.

 

 

Pliusai

  • Turtinga tekstūra, kuri suteikia malonų drėkinamąjį poveikį.
  • Šviesėjantis, lygėjantis odos paviršius.
  • Sukuriamas apsauginis barjeras.

Minusai

  • Kaip ir GLOW TONIC, taip ir VITAMIN C TONIC, suteikia šviesinamąjį poveikį. Dėl to būtina naudoti apsaugą nuo saulės arba produktą naudoti vėsiuoju metų laiku.

 

Universalusis ROSE TONIC.

Mano nuomone, tai pats universaliausias ir absoliučiai daugumai tinkantis produktas. Labai švelnus, ramina, drėkina, normalizuoja odos pH. Na ir aišku, nuostabiai kvepia. Turi tos rožės savyje kažką magiško. Ne tik yra pačios iš savęs nuostabiai gražios, bet tuo grožiu dosniai dalinasi ir su mumis.

 

Švelnusis MILKY TONIC.

Tikrai labai švelnus, raminantis, „pieniškas“ tonikas. Jei tavo oda sudirgusi, jautri, sausa ar stipriai dehidratavusi – tai kaip tik, ko reikia. Man šis produktas puikiai papildo vasarišką odos priežiūros rutiną. Ypač tomis saulėtomis dienomis, kai norisi papildomo drėkinimo ir maitinimo pliūpsnio.

 Kaip derinti kelis PIXI veido tonikus?

 Ryte: ROSE TONIC, nes puikiai atgaivina po nakties

 Vakare: VITAMIN C TONIC, nes švelniai šviesina ir padeda  odai regeneruotis nakties metu. Kai oda yra labiau užteršta, keičiu į GLOW TONIC, kuris yra šiek tiek agresyvesnis ir stipresnio poveikio.

 MILKY TONIC pakeičia juos visus, kai oda atrodo sudirgusi ar jai trūkstą papildomo maitinimo.

SVARBU

Veido tonikas nėra prausiklis ar makiažo valiklis. Šiems darbams atlikti reikalingos tam skirtos priemonės. Veido tonikas normalizuoja pH, atstato balansą ir paruošia odą tolimesniems priežiūros žingsniams.

Kiti mano TOP 3 odos priežiūros produktai

Veido tonikų į šį sąrašą sąmoningai neįtraukiau. Dievinu ir naudoju juos visus pagal odos poreikius. Ryte, vakare, o kartais ir dienos metu, jei esu be makiažo.

 

<1>

Vienas mėgstamiausių ne tik PIXI, bet turint omeny visus kada nors bandytus produktus, yra GLOW MUD CLEANSER. Tai drąsiai galiu pavadinti atradimu. Tekstūra lyg molio kaukės, tik tai ne kaukė, kurią reikia laikyti pusvalandį. Tai prausiklis, kuris nuostabiai išvalo poras, pašalina nešvarumus, švelniai šveičia, bet absoliučiai, nei trupučio nesausina. Tai tikrai puikus produktas tiek sausai, tiek riebiai ir net aknes kamuojamai odai.

 

<2>

Dar vienas „greito“ naudojimo produktas, kuris pelnytai yra mano lentelės antroje vietoje – IN-SHOWER-STEAM FACIAL. Tai savaime kaistanti veido kaukė su kolagenu, kurią laikyti reikia vos tiek, kiek esi duše. Ji atlieka kelis dalykus: kaisdama gerai ir greitai atveria poras bei jas valo ir tuo pat metu giliai maitina. Greita, paprasta, efektyvu.

 

<3>

Trečią vietą dalinasi du drėkinamieji produktai. Visiški vasaros MUST HAVE. Užima mažai vietos, todėl patogu visada turėti su savimi. Paprasta naudoti, o kiekvieną kartą džiugina geras poveikis. Tai HYDRATING MILKY MIST ir ON-THE-GLOW.

HYDRATING MILKY MIST stebėtinai gerai drėkinantis ir gaivinantis produktas. Paprastai tokio tipo purškiami produktai naudojami tam greitam gaivos suteikimui, tačiau šis dar papildytas hialurono rūgštimi. Drėgmė, gyvybingumas ir putlumas garantuoti.

 

ON-THE-GLOW labai įdomus ir patogus produktas. Tai kietas pieštukinis kremas. Įsimeti į rankinę ir prireikus naudoji veidui, sausesnėms kūno vietoms ar net plaukams. Jis nesuteikia nei spalvos, nei blizgesio, kaip gali pasirodyti. Yra gana riebus, todėl gerai aprūpina ilgai išliekančiu maitinimu ir drėgme.

Tai tik keli mano pamėgti PIXI produktai. Nemažai jų asortimento dar neteko bandyti, tad daug kas priešakyje.

 

Tapk geriausia savo versija,

Viktė

jautrios odos priežiūra Pixi veido odos priežiūra veido tonikas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!