Vasariškai gaivus 5 minučių makiažas su ISADORA

Vasarą visai nesinori sunkaus makiažo. Jis turi būti lengvas, gaivus ir sukuriamas vos per kelias minutes. Ir aišku, geriausia, kai visos naudojamos priemonės telpa vienoje nedidelėje kosmetinėje, kurią patogu turėti visur, kur tik nuneš neprognozuojami šilti vasaros vakarai.

ISADORA yra vieni tų, kurie nepaliauja džiuginti naujienomis ir kiekvieną sezoną padeda pasitikti nepriekaištingai atrodant. Ši vasara ne išimtis.

 

1 ŽINGSNIS

Ko gero, pagrindinė šio sezono ISADORA naujiena – BB BEAUTY BALM SPF 30. Tai tas produktas, kuris greitai padės pasiekti „no make-up make-up“ efektą. Skaistesnė, pridrėkinta, ir tiesiog geriau atrodanti veido oda. Mano, tik su mažiau matomais trūkumais.

Šis ISADORA BB kremas yra itin lengvas. Stipraus maskavimo tikėtis neverta, tačiau pati odos tekstūra tikrai atrodo lygesnė. Svarbiausiai, kad su oda susiliejęs produktas tampa praktiškai nepastebimas.

Kitas šio produkto privalumas – SPF 30. Juk ypač vasarą be apsaugos nuo saulės negalima žengti nei žingsnio, tiesa?

 

2 ŽINGSNIS

Niekas taip gerai neįrėmina ir neparyškina veido, kaip antakiai. Galiu daugiau nenaudoti nei vienos kosmetikos priemonės, bet jei antakiai ryškesni, jei jiems suteikta forma, net pats veidas atrodo daug išraiškingiau.

ISADORA savo arsenale turi tikrai gerą antakių plunksnelių pasirinkimą. Lengva naudoti, greitu judesiu antakiai įgauna formą, o plona plunksnelės forma leidžia atrodyti įgudusiai net ir tada, jei antakius formuoji pirmą kartą gyvenime. Geriausia dalis ta, kad su plunksnele sukurtas rezultatas nenusitrina. Taigi nereikės baimintis, kad ranka perbraukei per veidą ar netyčia pasikasei.

 

3 ŽINGSNIS

Net ir lengvas veido pamodeliavimas visam įvaizdžiui gali suteikti visai kitą charakterį. O dar tobuliau, kai visos tam reikalingos priemonės telpa vienoje kompaktiškoje paletėje.

ISADORA šį vasaros sezoną pasirinko pasitikti kaip tik su tokio tipo palete. Į vieną vietą sujungė kontūravimo priemonę, skaistalus ir švytinčią priemonę.  Dar daugiau, paletėje taip pat rasi veidrodėlį, todėl jis visada bus ranka pasiekiamas.

Galima rinktis iš 3 skirtingų spalvų kombinacijų. Gali čiupti tai, kas labiausiai atitinka tavo odos atspalvį, arba rinkis pagal tai, kokio – ryškaus ar natūralaus, efekto sieki. Bet kuriuo atveju tikrai neprašausi.

Beje, ar žinojai, kad tas pačias paletėje esančias spalvas gali naudoti kaip šešėlius? Bazinė ruda kontūravimo spalva puikiai įrėmins akį. Rausva skaistalų spalva puikiai tiks paryškinti visą akies voką. Na, o švytinti šviesi spalva suteiks akcentą vidiniam akies kampučiui ir ploteliui po antakiu.

 

 4 ŽINGSNIS

Kokia vasara be ryškaus blakstienų tušo? Kada, jei ne dabar pasinerti į eksperimentus ir išbandyti kuo įvairesnes spalvas. Palik juodą tušą žiemai ir dabar čiupk žalią ar mėlyną atspalvį. 

10 Sec High Impact Volume Mascara  savo spalvų gamoje turi kaip tik tai, ko reikia nerūpestingai ir pašėlusiai vasarai. Bijai labai išsišokti? Viršutines blakstienas dažyk, kaip įprasta – juodai. Na o apatinėms rinktis drąsesnius atspalvius. Net ir mažas akcentas suteiks žaismingumo.

Šis tušas, be jau aptartų spalvų, blakstienoms suteikia nepaprastai gražios apimties. Šepetėlio forma ir šerelių tankumas padeda pasiekti kiekvieną plaukelį ir jį padengti nuo šaknų iki galiukų. Ir dar geriau – šis produktas nebijo sluoksniavimo, tada galima tepti kelis kartus ir taip sukurti dramatiškesnį žvilgsnį.

 

Taigi 1 – lengvu judesiu užtepi naująjį gaivumo suteikiantį BB kremą, 2 – su plona antakių plunksnele užpildai ir suteiki formą savo antakiams, 3 – su kompaktiška palete pakontūruoji veidą, 4 – pasidažai blakstienas.  Turi papildomas 2 minutes ir nori daugiau išraiškingumo? Tą pačią kontūravimo paletę panaudoji kaip akių šešėlius ir esi pasiruošusi paplūdimio vakarėliui!

bb kremas gaivus makiažas Isadora makiažas vasarai vasaros makiažas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!