SISLEY „L‘eaux Revees“ kolekcija arba kuo kvepia prabangi svajonių pabėgimo vasara?

Jei galėtumėte akimirksniu persikelti į savo tobulą atsipalaidavimo ir meditacijos vietą, kur pabūtumėte vien su savimi ir tuo, kas Jus įkvepia bei kur norisi išgyvenamą akimirką ištęsti iki begalybės, kur ji būtų? Provanso idilėjė? Atogrąžų miške ar paslaptingame gėlių sode? Po mitais apipinta Korsikos saule ar magiškoje svajonių šalyje? Ir taip, tai tikrai nėra neįmanoma, jei leidiesi suviliojamas ir vedamas naujosios SISLEY „L‘eaux Revees“ kolekcijos aromatų vyrams bei moterims (unisex).

Ši kolekcija tikrai nepaliks abejingų „Eau de Sisley“ aromatų gerbėjų, nes dalis kolekcijos, tai tobulesnės ir modernesnės šios ikoniškos aromatų kolekcijos versijos. Tokiems aromatams būtų galima priskirti Rêvée d’Alma bei Rêvée d’Eliya.

 

 

 

 

Jei aromatas Rêvée d’Alma būtų ant sienos kabantis paveikslas, jame atsispindėtų Prancūzijos kaimas su upėmis, tvenkiniais ir nendrėmis. Aromate jaučiama šilko skaidrumo gėlo vandens gelmė, kuri tarsi krištolinė daina sučiumpa ir pažadina. Subtilių vandeninių vilkdalgių ir ledinio kardamono derinys paverčia kvapą Rêvée d’Alma tyru ir džiaugsmingu aromatu, kuris kviečia atsipalaiduoti ir mėgautis patiriamos akimirkos unikalumu bei lengvumu.

 

 

 

 

 

O štai Rêvée d’Eliya primena ryškią atogrąžų lietaus nuplautų gėlių puokštę. Šis aromatas akimirksniu nukelia į atogrąžų mišką ir kviečia pasinerti į po lietaus atgyjančias utopines džiungles: naują, nepaliestą sodą, kupiną mistinių paukščių ir nepažįstamų garsų. Jo intriguojanti, šilta ir aromatinga atmosfera – tai švytinčių syvų, kuriuose egzotiškos gėlės dera su tuberozomis ir žibuoklėmis, ištakos.

Tiems, kas ieško netikėtų ir net gurmaniškų aromatų derinių, įspūdį paliks kiti du nauji, bet be galo turtingi aromatai - Rêvée d’Ikar bei Rêvée d’Aria.

 

 

 

 

 

 

Rêvée d’Aria  - taip pat gali būti tapatinamas su idilišku svajonės skoniu su... pikantišku imbierų prieskoniu, kuris subtiliai dera su kvepenių – žiedų, dvelkiančių persikų ir odos natomis - aromatu. Tai rafinuotas ir sudėtingas aromatas, kuris kaskart perkelia jo šeimininką į vis kitokį fantastiškų kostiumų vakarėlį.

 

 

„Pati nuostabiausia iš žvaigždžių tapo jo pražūtimi“, – vienoje gražiųjų savo mito apie Ikarą interpretacijų rašė poetas Philippe’as Desportes. Laisvas ir avantiūriškas, Ikaro garbei pavadintas aromatas Rêvée d’Ikar įkvėpimo semiasi iš spindinčios saulės, išdidžių ir gaivių Korsikos peizažų – vienos iš tų vietų, kurią d’Ornano šeima vadina namais. Žaliųjų mastikinių pistacijų, ore plevenančio dervingo krūmo, esencija, derinama su žemiškomis vetiverijomis, atskleidžiančiomis šiltas, netikėtas natas. Tai galingas ir viliojantis aromatas, lengvai pakylėjantis jį dėvinčią asmenybę bei atveriantis beribius tolius gaivališkam kūrybiškumui.

Nors visi SISLEY „L‘eaux Revees“ kolekcijos aromatai savo vietą gali rasti tiek vyrų, tiek moterų garderobe, likusius du kolekcijos aromatus galima pelnytai vadinti aromatų kūrėjų duokle vyriškumui. Rêvée d’Hubert bei Rêvée d’Isa intensyviausi ir temperamentingiausi kolekcijos aromatai, sukurti pavergti bet kokia kaina.

Aromatas Rêvée d’Isa – yra kupinas kontrastų. Jis susieja stebuklingą esencijų mišinį su alchemija, kuri vienu metu yra ir akivaizdi, ir stebinanti. Šis aromatas savyje slepia baltų gėlių, sumišusių su prieskonių intensyvumu, gyvybingumą, o Rêvée d’Hubert kompozicijoje vyriškomis rožėmis laikomi snapučiai skleidžia intensyviai kvapnų pipirmėčių alsavimą, skaidrias žalumynų natas ir drėgnos žemės akcentus. Sodri komponentų gausa suteikia aromatui rafinuotai natūralų šleifą, kurio unikalus dvelksmas ilgam įsirėžia į atmintį.


 

Šeši unikalūs aromatai, šeši jaudinantys vasaros pabėgimo planai ir neribotos galimybės nepamirštamoms patirtims bei svajonėms. Mano rankose Rêvée d’Alma lengvumo pažadas, o kuriuos renkiesi Tu?

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!