DOUGLAS EKSPERTO PASIRINKIMAS: LUMENE Ajaton naktinis veido serumas

Laima
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Kam šis produktas skirtas?

Brandžiai odai

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Šiaurietiška sudėtimi ir unikalia tekstūra. Serumo sudėtis - tikra energijos bomba odai. Pagal specialias technologijas išgaunami antioksidantai turi net 11 kartų stipresnes galias. Supermaistinių medžiagų derinys: šiaurinių bruknių sėklų aliejus, fermentuotas tekšių ekstraktas, šiauriniai viržiai ir Arkties šaltinio vanduo - padeda mažinti raukšlių gylį ir suteikia energijos. Vario peptidai atsakingas už regeneracijos procesus. O tekstūra nuostabi tuo, kad į serumą patalpinti mažyčiai aliejaus lašeliai, kurie ištirpsta ant odos.

 

Kaip naudoti?

Vakare ant švarios odos įmasažuoti kelis lašus prieš kremą. Prieš naudojimą buteliuką reikia pakratyti.

 

Kam šis produktas patiks?

Visiems kas nori odai suteikti prabangią naktinę priežiūrą.

 

Kam jis gali nepatikti?

Kas nenaudoja serumų. Bet jie klysta😊

 

 Koks kvapas?

„Violetinis“ 😊 Net sunku apibūdinti: gaivus uogų minkštimo, bet ne „žalias“, o jaukiai šiltas.

 

 Kokia tekstūra?

Lengva serumo, bet ne vandeninga - sodresnė.

 

Koks pirmas įspūdis?

Visada su dideliu noru išbandau naujus produktus. Apie sudėtį ir poveikį galima pasiskaityti. Bet man visada norisi perteikti jausmą😊 Tad sėdžiu dabar šio serumo užsitepusi ant rankų ir medituoju... Pirmiausia užburia kvapas. Nemėgstu dirbtinai parfumuotų produktų odai. Šis serumas unikalus ir tuo, kad jame net 97 % ingredientų natūralios kilmės. Tad ir kvepia tuo iš ko pagamintas. Nuostabiai jaukiai ir tuo pačiu gaiviai. Iš tikrųjų kvapas yra labai svarbu. Juk tai veikia mūsų nuotaiką ir mintis. Taigi, nuotaika puiki. Keliaukime toliau. Užtepus ant veido odos juntamas maloni gaiva, bet tuo pačiu tekstūra nėra visiškai lengva- lepina pojūčius komforto jausmu. Aliejaus lašeliai puikiai susimaišo su vandens faze ir pasislepia odoje. Paviršius lieka švelnus, bet ne riebus, tad lengvai galima sluoksniuoti naktinį kremą.

 Naudoju jau dvi savaites, tad galiu papasakoti ir apie pokyčius odoje. Jie tikrai yra. Nežinau kas mano odai buvo atsitikę, bet ji buvo įsitempusi ir „deganti“. Serumas pirmiausia nuramino. O tada ėmėsi rimtesnių darbų. Rytais matau rezultatą. Oda gaivi, minkšta, švytinti. Atrodo, kad smulkios raukšlelės beveik dingo, o gilios ne tokios pastebimos. Labai geras jausmas, kai džiaugiesi tuo ką matai veidrodyje.

Apibendrinsiu. Puikus produktas brandžiai, reikliai, lepiai odai😊 Man labai tinka šiaurietiška kosmetika - padeda lengviau ištverti žiemą. Džiugina ir tai, kad Lumene į viską žiūri plačiau. Beveik visos pakuotės yra perdirbamos, nenaudojamos gyvūninės kilmės medžiagos. Juk ieškodami naudos sau nebūtinai turime skriausti kitus.

Lumene Nordic Ajaton Ageless Radiant Youth linijoje yra visi reikalingi produktai: paakių kremas, kremai dienai ir nakčiai bei mano atradimas - serumas.

 

 

 


 

lumene

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!