EKSPERTO PASIRINKIMAS: ANTONIO AXU jūros druskos purškiama priemonė

Kam šis produktas skirtas?

Su šia priemone sukursi romantišką, „netvarkingų” plaukų įvaizdį. Taip pat, norint gauti ilgalaikį "šlapių" plaukų efektą, naudojant papildomai ir plaukų laką.

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Šis produktas savo sudėtyje turi natūralią jūros druską, kuri leidžia sukurti atostogomis dvelkiančia šukuosena "beach waves" (paplūdinio bangelių garbanas). O svarbiausias pliusas - drėkinamosios sudedamosios dalys neleidžia plaukams išsausėti. Tinka dažytiems ir net balintiems plaukams. Labai svarbu paminėti, kad šios priemonės kurėjas - garsus plaukų meistras iš Švedijos Antonio Axu. Mano nuomone, tai svarbus argumentas, kodėl verta rinktis šį prekes ženklą, juk kas geriau, nei plaukų meistro įkvėptos priemonės pasirūpins tavo plaukais?

 

Kaip naudoti?

Prieš naudojimą suplakti. Purkšti ant drėgnų arba sausų plaukų, nuo šaknų iki galiukų. Palikti išdžiūti natūraliai, paformuoti rankomis arba, siekiant išgauti didesnę apimtį bei tekstūrą, naudoti džiovintuvą su garbanų formavimo antgaliu.

 

Kam šis produktas patiks?

Tiems, kas nori sukurti, lyg ką tik iš paplūdimio nužengusias garbanas su daug tekstūros ir matiniu efektu.

 

Kam jis gali nepatikti?

Tiems, kas nori lygių, švelnių ir žvilgančių plaukų efekto ir nenori jiems suteikti apimties.

 

Koks kvapas?

Labai malonus kvapas.

 

Kokia tekstūra?

Vandens tekstūros.

 

Koks pirmas įspūdis?

Niekada deramai neteko išbandyti tokių priemonių, tačiau džiaugiuosi pagaliau tai padarius. Visada gąsdino mintis, kad jūros druska kenkia plaukams ir juos išsausina, tačiau rinka pasimokė ir papildė produktus drėkinančiomis priemonėmis, kurios apsaugo plauką. Po šios priemonės plaukai įgauna apimties ir netvarkingų garbanų efektą, kuris laikosi gan ilgai. Rekomenduoju naudoti trumpo ir vidutinio ilgio plaukų savininkėms.

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!