Blakstienų grožis: atrask tušų madas ir patarimus priežiūrai

 

Blakstienų grožis: atrask tušų madas ir patarimus priežiūrai

VASARIO 19 YRA TARPTAUTINĖ BLAKSTIENŲ DIENA

Ilgos ir tankios blakstienos ne tik gražiai atrodo, bet ir suteikia tavo akims papildomo išraiškingumo. Pateikiame madingus blakstienų tušus, kurie išryškins tavo blakstienas, ir produktus, kurie padės lengvai jas prižiūrėti.

 

 

Apgaubiantys tušai

Daugelis tušų gaminami su vašku ir aliejais. Kita vertus, apgaubiančiuose tušuose yra polimerų, kurie tarsi maži vamzdeliai apvynioja blakstienas ir daro jas ilgesnes. Kitas privalumas: jie yra atsparūs išsitepimui ir neatsispaudžia ant odos virš ar po akimis. Apgaubiančius tušus taip pat labai lengva nuimti: tau reikia tik šilto vandens ir vatos diskelio!

 

 

Spalvoti tušai

Nuo subtilių spalvų akcentų apatinėje blakstienų linijoje iki spindinčio ekstravagantiškumo – spalvotas tušas tikrai traukia akį! Ryškiai rožinė ir oranžinė puikiai dera su mėlynomis ir pilkomis akimis, violetinis tušas išryškina žalias akis, o šalta tamsiai mėlyna puikiai atrodo su rudomis akimis. Mūsų patarimas: pirmiausia suformuok blakstienas blakstienų rietikliu ir užtepk blakstienų pagrindą. Pigmentai geriau sukibs, o spalva bus itin intensyvi.

 

 

Blakstienų tušo pagrindai ir serumai

Trokšti gražesnių natūralių blakstienų? Blakstienų tušo pagrindai gali ne tik pagerinti tavo mėgstamo tušo rezultatą ir suteikti tankumo, ilgio bei apimties, o juose esantys maitinamieji ingredientai taip pat apsaugo plaukus nuo išsausėjimo. Norėdama sustiprinti natūralų grožį, gali naudoti naudingų medžiagų turinčius blakstienų serumus su tokiais ingredientais kaip peptidai, hialurono rūgštis, kofeinas ar provitaminas B5.

 

blakstienų serumas blakstienų tušas serumas blakstienoms

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!