Meilės istorija su LANVIN Eclat D'Arpege Sheer

LANVIN puikiai įvaldė meilės kalbą. Per vieną iš subtiliausių jutimų – uoslę, geba atskleisti skirtingus charakterius, nuotaiką, istorijas. Vieną tokių istorijų jie užkodavo ir savo naujajame Eclat D'Arpege Sheer.

Apie įsimylėjusią moterį aplinkiniai dažnai sako - „ Tu tiesiog švyti!”.  Teko girdėti tokį išsireiškimą, tiesa? LANVIN pabandė pagauti šį jausmą ir jį patalpino į Eclat D'Arpege Sheer. Šis aromatas – tai laime ir meile trykštanti moteris. Ją aplankęs jausmas toks stiprus, kad net tampa pastebimas aplinkinių. Nes tokio iš vidaus sklindančio švytėjimo nepastebėti tiesiog neįmanoma.

Kvapas, kaip ir jo įkūnijama moteris, savyje slepia paslaptį. Jis šiek tiek saldus, bet tuo pat metu ir kartus. Lengvas, bet ir turintis brandos akcentą. Apgaubiantis gėlių žiedlapių švelnumu, bet nepraleidžiantis progos parodyti ir savo kietesnį charakterį.

 

 

 

Viršutinės natos

mandarinas, lotoso lapai, kertuotis

 

Vidurinės natos

bijūnai, vandens jazminas, pakalnutė

 

Pagrindinės natos

kedras, gintaras, muskusas

 

 

Buteliuko dizainas tęsia Eclat d’Arpège moteriškosios linijos tradiciją. Tobulai apvalios formos flakonas su susikibusių mamos ir dukters iliustracija. Tik šį kartą pasitelkti lengvi, perlą primenantys ir tarsi perregimi atspalviai.

Tai tikra minties, emocijos ir jų įkūnijimo būdo harmonija.

Aromatą sukūrė parfumerė Emilie Coppermann.

edt gėlių kvepalai jausmingi kvepalai moterims kvepalai moterims lengvi kvepalai moterims

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!