CAROLINA HERRERA – žvilgantis laimės amuletas naujiems metams!


 

CAROLINA HERRERA Good Girl Superstars – naujo nuotykio jaudulys!


 

Aksominės tamsos vakaras, miestas pasidabinės ilgomis žibintų šviesomis, gatvėje kaukšintys aukstakulniai, fone vis pasigirstantys tolimi ir artimi muzikos aidai, Tavo puošni, žvilganti suknelė ir naujo nuotykio jaudulys. Tai ir dar daugiau, emocija elegantiškam ir jau ikonišku tapusiame, aukštakulnio formos buteliuke.

Aromato šleifas, dengiantis Tave, kužda – esi superžvaigždė.

Ypatingą jausmą sukuria harmoningai suderintos natos, kurios švelniai veda per malonią juslinę kelionę. Dominuojančios baltųjų gėlių natos elegantiškai pastiprintos gilesniais, šiltesniais ir sodresniai medienos, gintaro ir migdolo natų skambesiais. Pudros ir muskuso pritariamieji akordai bei itin subtiliai juntamos citrusinės natos, unikaliai papildo ir sukuria nepamiršamą koliažą.

Tai mados kurinys, savitas, stilingas, geidžiamas, suteikiantis supergalių kiekvienai.

Viršutinės natos: migdolai

 

Vidurinės natos: jazminai, tuberoza

Bazinės natos: tongapupės, kakava

Būk superžvaigždė net ir tada, kai suknelę pakeisi odine striuke ir pora kerzų, kai garderobas dramatiškai pasikeis keliaujant į darbo susitikimą ar pirmąjį pasimatymą.

Riboto leidimo dizaino kvepalų buteliukas,  šį kart dengtas žėrinčiu sidabru, tai ne tik puošmena ir kolekcinis brangakmenis, tai pažadas ir priminimas sau, ant kosmetinio stalelio, ten, kur pradei ir baigi dieną.


 

 Bad Boy Superstars - Lai kiekviena diena būna užariauta!


 

 

Jis žengia tvirtai, neabejodamas. Jis  koketuoja nesidrovėdamas ir dažnai. Jis vairuoja greitai ir drąsiai, turi unikalių idėjų, aistros ir polėkio. Jam priklauso vakaras ir dažnai, visa naktis. Jis malonus nuotykis, o kai nori - tiesiog neįveikiama uola.  Jis nebijo lietaus, nekrūpčiaja išgirdęs griaustinį, nes Jis – pilnas žaibo jėgos ir jis Tave įelektina. 

Veidrodiniu chromu dengtas, žaibo formo buteliukas – kas kart paėmus į rankas atspindi tikra vakaro herojų, pažadina vaizduotę, įkvepia naujiems, dar geresniems, pilniems potyrių ir sėkmių, metams. Lai kiekviena diena būna užariauta!

Aromato tamsa – sodri ambra, garuojanti kakava ir neatsispiriamai gundančios tongapupės. Aromato gaivos blyksniais nušvinta pipirai ir bergamotės, viską apjungia ir galutinai subalansuoja vėsus šalavijų dvelksmas . Tai komponentų šokis, aistringas, greitas, dinamiškas. Tai reginys, kuris įtraukia, žavi, pavergia.

Viršutinės natos: pipirai, bergamotės

 

Vidurinės natos: šalavijas, vetiveris

Bazinės natos: tongapupės, kakava


 

Sidabrinė moteriškų kvepalų dėžutė pasidabino zebro kailio raštu, o vyriškų kvepalų dėžutę puošia klasikinis vyriškas art deco stiliaus raštas. Mados namai CAROLINA HERRERA neabejotinai tampa parfumerijos pasaulio novatoriais pristatydami šventinę nuotaiką perteikiančią kolekcinę kvepalų Good Girl ir Bad Boy seriją, kuri primena, kad visi mes – superžvaigždės.


 

gaivūs moteriški kvepalai gaivus vyriškas kvapas išskirtiniai kvepalai jausmingi kvepalai moterims kvepalai kvepalai moteriai kvepalai moterims Kvepalų naujienos

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!