LUMENE Nordic Bloom Lumo Vitality linija - šio sezono žvaigždė

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Kiekvieną sezoną sekame madingas tendencijas. Parduotuvės keičia kolekcijas, vilioja atsinaujinti spintos turinį, sužėrėti naujomis spalvomis ir tapti žėrinčia modernumu ateinančio sezono žvaigžde 😊.

Meluočiau sau, jei pasakyčiau, kad bent mintimis nepasiduodu tokioms agitacijoms. O ypatingai pavasariop. Širdis taip laukia šilumos ir nuotaiką tonizuojančios saulės... jau matau save įsuptą į šio pavasario madingų spalvų paletę, su plačia šypsena skriejančią gatve pasipuošus ryškaus persiko paltuku ir sodriai žalia suknele 😊. Ir visai nesvarbu, kaip bus, bet vien svajojant apie tai, veidas nušvinta. O geros emocijos- puikus antioksidantas mūsų grožiui 😉.

Manot, jog grožio rinkoje madingų tendencijų nebūna? Ogi, būna! Tik jos labiau inspiruotos ne sezono, o naujų mokslinių tyrimų. Kiekvienas gamintojas  stengiasi tapti naujojo hito kūrėju. Ir koks gi vienas iš šio sezono Grožio hitų? Priimkite su meile, tai - PRE-RETINOLIS - 100% augalinis retinolis!

Kokie gi skirtumai? Pagrindinis - jog pre-retinolis nesuyra veikiant tiesioginiems saulės spinduliams ir sėkmingai išlaiko savo stabilumą natūralioje šviesoje. Jį galima naudoti dieną. Moksliškai įrodyta, jog augalinės kilmės medžiagos geba sugerti UV spinduliuotę ir paversti ją mažiau žalinga energija. Taigi, kartu su SPF priemone, jis pastiprins apsaugines galias nuo UV spindulių. Tai puiki priemonė kovoti su odos fotosenėjimo požymiais.

 

Švelnesnė formulė idealiai tiks turintiems jautrią, lepią, ploną, sudirgusią odą ir negalintiems naudoti stipresnių retinoidų šeimos medžiagų. Galėsite mėgautis rezultatais, nerizikuojant pabloginti esamų odos problemų. Pre-retinolis pakankamai švelnus net lepiai paakių zonai. Mažai tikėtina, jog jis sukels įprastas odos reakcijas, kaip naudojant stiprius retinoidus - šerpetojimą, paraudimus ir pan. Ir nežiūrint į puoselėjantį poveikį, galėsite tikėtis visko, dėl ko retinoidai apdovanoti daugybe medalių: anti - age poveikio, odos tekstūros sulyginimo, pigmentinių ir kitų dėmių šviesinimo, odos skaistumo. Niekur nedings ir galingas antioksidacinis poveikis.

 

 

Intrigą pasėjau, o dabar pristatau liniją, kurioje galite rasti šią sezono žvaigždę - tai LUMENE Nordic Bloom Lumo Vitality Anti-Wrinkle & Revitalize. Ji skirta vyresnėms moterims, kurios ne visuomet mėgsta naršyti, tad pažintis, tikiu, bus itin naudinga (beje, šis ingredientas yra ir Nordic Bloom Lumo Anti-Wrinkle&Firm linijoje). Tai linija, padedanti kovoti su menopauzės ir postmenopauzės poveikiu odos grožiui ir sveikatai. Linijoje esantys dieninis bei naktinis kremas ir aktyvaus poveikio aliejinis serumas, pasirūpins brandžios ir išsausėjusios odos maitinimu bei minkštinimu, padės sumažinti ryškėjančių veido linijų gylį, blausų atspalvį, atsikratyti varginančio odos tempimo pojūčio, įtakos odos elastingumą.

Pati poveikio įvertinti negalėčiau, nes dar nepriaugau iki šių produktų, tačiau sausiems skruostams šios prabangios tekstūros labai patiko. Sodri, tanki kremo tekstūra tarsi apkloja odą šiltu apklotu, labai malonus jausmas. Puikiai tiko prieš masažuojant voleliu. Šiuos kremus norisi liesti ir liesti, malonus jų aromatas. Tiems, kam svarbu pajusti tausojančią gamtos magijos galią ant odos, tai jūsų priemonės! Lumene seniai deklaruoja ir tvarumo idėjas. Kas, jei ne suomiai galėtų taip gerai suprasti gamtos saugojimo svarbą! Visos pakuotės perdirbamos… Su malonumu padovanosiu juos mamai 😊

Nordic Bloom Lumo Vitality Anti-Wrinkle & Revitalize dieninis veido kremas visą dieną maitina brandžią ir išsausėjusią odą, padeda mažinti išryškėjusius senstančios odos požymius: raukšles, blausų atspalvį, sausumą ir suprastėjusią apimtį. Sodrus kremas, papildytas šiaurinių uogų preretinoliu ir mūsų gaivinamuoju mišiniu su šiaurinių gluosnių žieve, intensyviai drėkina, padeda odai atrodyti glotnesnei, putlesnei ir labiau elastingai.

Nordic Bloom Lumo Vitality Anti-Wrinkle & Revitalize aliejaus - serumas greitai atgaivina brandžią ir išsausėjusią odą, padeda mažinti išryškėjusius senstančios odos požymius: raukšles, blausų atspalvį, sausumą ir suprastėjusią apimtį. Malonaus poveikio aliejaus serumas, papildytas šiaurinių uogų preretinoliu ir mūsų gaivinamuoju mišiniu su šiaurinių gluosnių žieve, maitina ir padeda odai jaunatviškai suspindėti.

Nordic Bloom Lumo Vitality Anti-Wrinkle & Revitalize naktinis veido balzamas visą naktį maitina brandžią ir išsausėjusią odą, padeda mažinti išryškėjusius senstančios odos požymius: raukšles, blausų atspalvį, sausumą ir suprastėjusią apimtį. Sodrus naktinis kremas, papildytas šiaurinių uogų preretinoliu ir mūsų gaivinamuoju mišiniu su šiaurinių gluosnių žieve, per naktį maitina odą, padeda jai iš ryto atrodyti atsinaujinusiai ir tiesiog spindėti.


 

Susipažinome su viena iš pavasarinio sezono odos priežiūros tendencijų - augaliniu retinoliu . Žinios- žengimas koja kojon su Grožio rinkos mada 😉 O kadangi, kaip ir drabužių mados pasaulyje nėra vieno sprendimo visiems, pažadu, jog naujovių ir įdomių tendencijų dar tikrai bus. Kiekvienas gales atrasti sau tinkamiausią 😊.

brandžios odos priežiūra lumene

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!