Veido odos priežiūros priemonių naujienos

 

Nauji metai – nauja, patobulinta veido odos priežiūros rutina. Šaltuoju metų laikotarpiu itin svarbu prižiūrėti odą: švariai ją nuvalyti, drėkinti ir pamaitinti. Kosmetikos ir parfumerijos tinklas „Douglas“ savo asortimentą papildė dvejomis natūralios sudėties odos priežiūros priemonių linijomis! Pristatome LUNAR GLOW ir Q + A odos priežiūros priemonių linijas bei jų produktus. Šių linijų produktai yra efektyvaus poveikio, praturtinti natūraliomis medžiagomis, beveik visi asortimente esantys produktai yra veganiški. 

LUNAR GLOW produktai praturtinti hialurono rūgštimi, vitaminu C ir įvairiais aliejais suteiks odai sveiko švytėjimo su makiažu ar be jo. DOUGLAS asortimente rasite net 8 produktus, kurių kaina nesiekia daugiau nei 13.99 eur!

Q + A asortimentas susideda net iš 17 produktų – nuo maitinamųjų veido aliejų su antioksidantais iki gaivių, kasdienių veido prausiklių ir jaunystę išlaikančių veido serumų bei kremų. Kiekvienas šios linijos produktas sukurtas kovoti su skirtingomis veido odos priežiūros problemomis už prieinamą kainą.

Pristatome šių naujų linijų geriausiai parduodamus produktus, kurie suteiks Jūsų odai spindesio ir padės ją prižiūrėti. Produktų kainos itin prieinamos, tad kiekvienas atras kažką sau.

 

LUNAR GLOW veido odos priežiūros linijos produktai

 

LUNAR GLOW Makeup Primer – greitai įsigerianti ir odą glotninanti makiažo bazė, kuri padės suvienodinti odos atspalvį ir paruoš ją nepriekaištingam makiažui. Makiažo bazė tai lengvas, vandens pagrindu sukurtas serumas, be aliejų, kuris drėkins Jūsų veido odą ir padės paslėpti pastebimas raukšleles ar poras. Tinka visiems odos tipams.

 

LUNAR GLOW Moisture Setting Spray – multifunkcinė makiažo fiksavimo priemonė, kuri ne tik užfiksuos makiažą, bet ir suteiks odai spindesio ir gaivumo. Sudėtyje esantis saldžiųjų migdolų aliejus sudrėkins odą, o natūralus bisabololis suteiks „šviežio, ką tik sukurto makiažo efektą“. Suteikite savo įvaizdžiui gaivumo ir ilgo makiažo išsilaikymo efektą, pasitelkdami šį fiksatorių

 

LUNAR GLOW Vit C & Hyaloronic Acid Serum – veido serumas/koncentratas su pieno rūgštimi, skirtas visiems odos tipams. Serumo sudėtyje nėra aliejų, tad priemonės veikliosios medžiagos greitai įsigeria į odą, ją drėkina ir suteikia „putlumo“ efektą. Serumas veikia kaip prevencinė priemonė norint apsaugoti odą nuo pirmųjų senėjimo požymių išryškėjimo. Serumas gali būti naudojamas kaip makiažo bazė arba odos drėkiklis.

 

LUNAR GLOW Brightening Under Eye Serum – stangrinamąjį poveikį paakiams suteikiantis serumas, skirtas visų tipų odai. Sudėtyje yra žaliosios arbatos, probiotikų, granatų ir kofeino, kurių poveikis padės atsikratyti juodų ratilų po akimis ir suteiks paakiams sveikos, pailsėjusios odos išvaizdą. Serumas sukurtas su patentuota natūralia technologija, padedančia užkirsti kelią pirmiesiems senėjimo požymiams.

 

LUNAR GLOW Pore Minimising Face Toner – veido tonikas, skirtas kasdieniniam naudojimui pašalinant makiažo likučius ir valant veido odą. Sudėtyje yra švelnių paviršinio aktyvumo medžiagų, kurios efektyviai sutraukia ir pašalina visus veido odos nešvarumus ir riebalus. Produktas efektyviai malšina odos, linkusios į spuogus, paraudimą ir veikia kaip prevencinė pirmųjų senėjimo požymių priemonė.

 

Q + A veido odos priežiūros linijos produktai

 

Q + A Niacinamide Daily Toner – kasdieniniam naudojimui skirtas veido tonikas, su vitaminu niacinamidu, kuris sutraukia veido poras ir malšina paraudimą. Tonikas sudarytas iš 95,4% natūralių medžiagų, efektyviai malšina uždegimus, lėtina senėjimo požymių atsiradimą ir intensyviai drėkina odą. Tinkamas visiems odos tipams.

 

Q + A Hyaluronic Acid Facial Serum – intensyvų drėkinimą suteikiantis veido serumas su hialurono rūgštimi. Šis 98,4% natūralus produktas drėkina, ramina ir stangrina veido odą, neleidžia atsirasti naujoms raukšlelėms. Skirtas visų tipų odos priežiūrai.

 

Q + A Collagen Anti-Age Face Cream – „anti-age“ savybių turintis veido kremas su kolagenu, tinkantis visų tipų veido odai. Šis natūralus, unikalios sudėties kremas drėkina odą, stangrina ir daro ją elastingesne po kiekvieno naudojimo. Kremas skatina kolageno susidarymą ir efektyviai apsaugo nuo senėjimo požymių atsiradimo.

 

Q + A Caffeine Eye Roll On – paakių serumas su kofeinu, puikiai tinkantis visų tipų odai. Serumas stangrina, minkština ir drėkina veido odą aplink akis. Sudėtyje esantis kofeinas padeda numalšinti paakių odos paburkimą, skaistina ir šviesina odą aplink akis. Šis natūralus produktas veikia ir kaip prevencinė priemonė prieš pirmuosius senėjimo požymius.

 

Q + A Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser – drėkinamasis veido prausiklis su hialuronu. Ši naujiena intensyviai maitina veido odą, tuo pačiu švariai ją išplaudama nuo nešvarumų bei makiažo likučių. Priemonė turi drėgmę sulaikančių savybių, tad oda visada išliks pamaitinta ir putlesnė. Prausiklis turi ir senėjimo požymius lėtinančio poveikio savybių, kurios puikiai tiks brandžiai odai apsaugoti.

Pasitikite naująją LUNAR GLOW ir Q + A prekės ženklų produkciją – plačiame veido odos priežiūros priemonių asortimente tikrai atrasite savo favoritus. Produktų asortimente rasite priemonių visų tipų odai už itin prieinamą kainą.

Lunar Glow naujiena Odos priežiūra Q & A veido odos priežiūra

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!