Kaip atrasti sau tinkamą veido prausiklį

 

Prausiklių tekstūros
Rask savo veidui tinkamą prausiklį

Tinkamas veido valymas yra bet kokios sėkmingos odos priežiūros rutinos pagrindas! Svarstai, kuris produktas tau tinka? Supažindinsime tave su įvairių tipų prausikliais ir pateiksime informaciją apie tai, kuriems odos tipams jie labiausiai tinka.

 

Aliejiniai prausikliai

Aliejus veido valymui? Mes sakome "taip"! Aliejiniai valikliai be vargo pašalina net labiausiai užsispyrusį vandeniui atsparų makiažą ir apsaugos nuo saulės priemones. Jie puikiai tinka naudoti, jei turi sausą ar jautrią odą, nes drėkina ir maitina valymo metu. Savo SPA akimirkai namuose gali derinti valymą su raminančiu veido masažu, pavyzdžiui, su Gua Sha!

Mūsų patarimas: visų tipų odai

 

Kreminiai prausikliai

Kreminės tekstūros veido prausikliai yra ypač švelnūs. Jie dažnai yra sunkesnės tekstūros, nei kiti valikliai, ir veikia nepaveikdami natūralių odos riebalų ir jos nesausindami. Rezultatas – ypatingai elastinga ir drėkinama oda.

Mūsų patarimas: sausai ir jautriai odai

 

Micelinis vanduo

Miceliniame vandenyje esančios micelės yra mažytės molekulės, kurios efektyviai pašalina nešvarumus, riebalus ir lengvą makiažą. Švelnus valomasis tirpalas tinka net jautriai odai, nes nei sausina, nei nedirgina. Paprasčiausiai užtepk ant vatos diskelio arba – kad išvengtum atliekų – daugkartinio valymo diskelio ir švelniai nuvalyk veidą, akis ir lūpas. Jei nori pašalinti sunkesnį makiažą, po to naudok ir prausiklį.

Mūsų patarimas: visų tipų odai

 

Geliniai valikliai

Jie puikiai tinka švelniam giluminiam valymui. Gelinių prausiklių lengva ir gaivi tekstūra padeda atkimšti poras ir pašalinti riebalų perteklių, nesausinant odos. Geliniai valikliai idealiai tinka vasarą, kai oda natūraliai atrodo riebesnė.

Mūsų patarimas: riebiai odai, mišriai odai, dėmėtai odai ir jautriai odai

 

Valomosios putos

Valomosios putos dažniausiai gaminamos gelio arba kremo tekstūros pagrindu, kurie putoja išpumpuojant iš buteliuko. Nepaisant itin lengvos konsistencijos, jos dažnai valo itin giliai. Taigi, jei tavo oda yra labai sausa, turėtum išbandyti, ar gali juos toleruoti. Valomieji muilai yra puikus būdas naudoti mažiau plastiko: leisk jiems suputoti tavo rankose ir tuomet putas naudok, kaip įprastą veido prausiklį. 

Mūsų patarimas: riebiai odai, mišriai odai ir dėmėtai odai

prausiklis jautriai veido odai prausimasis veido odos priežiūra veido prausiklis veido priežiūra veido priežiūros rutina Veido valymas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!