DOUGLAS EKSPERTO PASIRINKIMAS: „Sensilis Origin Pro EGF-5 Global Anti-Aging Eye Treatment’’ jauninamoji priemonė paakiams

Kam šis produktas skirtas?

Tiems kam reikia totalaus produkto nuo odos senėjimo požymių. Ne vienkartinio efekto, bet tolygaus ir užtikrinto poveikio odos stiprinimo atžvilgiu. Kai oda bus sveikesnė, storesnė bei  stipresnė, tada ir atrodys jaunesnė. Nėra tikslios amžiaus ribos. Gali naudoti ir jaunesni žmonės, kurių paakių zona silpnesnė, jautresnė, kada trūksta miego. 

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Savo unikalia sudėtimi. Šio, odos augimo fektorius turinčio komplekso, kūrėjai gavo Nobelio premiją. Veikliosios medžiagos „užveda“ kolageno ir elastino gamybos procesus, gerina mikrocirkuliaciją, stiprina kraujagysles. Tai totalaus poveikio produktas. Kaip PRP procedūra, tik be adatų.

 

Kaip naudoti?

Naudoti ryte ir vakare. Išspausti ryžio dydžio lašelį ir tepti aplink akis. Galima tai daryti pirštais, bet geresniams efektui puikiai pasitarnaus vėsus kremo antgalis.

 

Kam šis produktas patiks?

Patiks tiems, kieno paakių oda pavargusi, patamsėjusi, matomos raukšlės.  Arba kas galvoja į priekį ir nori atitolinti odos senėjimo požymius.

 

Kam jis gali nepatikti?

Gali nepatikti tiems, kas įpratę naudoti riebios tekstūros paakių kremus.

 

Koks kvapas?

Papildomo pridėtinio kvapo nėra. Tas kremas, kuris galvoja apie jautrias akis, ir neturi kvepėti :)

 

Kokia tekstūra?

Tekstūra labai lengva, netgi skystoka. Bet atlieka visas tiršto kremo fukcijas: puikiai skirstosi, lengvai susigeria, bet komforto nepritrūksta net iki pačios ilgiausios dienos vakaro. O spindinčios dalelės mažina odos nuovargio žymes.

 

Koks pirmas įspūdis?

Pirmas įspūdis buvo nuostaba, kad dar neturėjau tokio lengvo paakių kremo. Bet pirmą kartą užtepusi supratau, kad nebūtinai turi būti tiršta tekstūra, kad kremas gerai veiktų. Nuostabus gaivumo jausmas visą dieną. Rytais plačiau atmerkti akis padeda visada šaltas metalinis kremo aplikatorius. Nereikia ieškoti kokio nors masažuoklio, masažuojantis antgalis visada šalia. Kadangi kremo tekstūra lengva, puikiai tinka „prasieiti“ su antgaliu aplink akis. Geras jausmas tęsėsi ir viso naudojimo metu. Ir geras ne vien pirmas įspūdis :) Panaudojus ilgiau smulkios raukšlelės, kurios dažniausiai atsiranda dėl dehidratacijos, tapo mažiau matomos. Pašviesėjo visa paakių zona. Puikiai tinka jautrioms akims :)

Nuo raukšlių Nuo senėjimo sensilis

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!