Blogas

Video blog'asPavasarinis makiažas

Pajusk pavasario nuotaiką: atrask skaistų pavasarišką makiažą su gaiviais persikų tonais. Mes parodome, kaip žingsnis po žingsnio sukurti kerintį švytintį makiažą.

GrožisULTIMATE REPAIR - plaukų atkūrimas per 90 sekundžių?

WELLA PROFESSIONALS Ultimate Repair yra prabangiausia WELLA linija, kuri yra skirta atkurti plaukus iš vidaus ir iš išorės. Plaukai atgauna blizgesį ir minkštumą. Išmėgink šią liniją ir pamatyk stulbinantį rezultatą! Keli žingsniai link tobulų plaukų.

GrožisMakiažas = odos priežiūra?

Makiažo pagrindai, lūpų dažai ir kt. gali padaryti daug daugiau nei tik paryškinti tavo grožį. Praturtinti maitinančiais ingredientais, jie suteikia odai, lūpoms ir blakstienoms tikrą drėkinimą, slepia netobulumus ar suteikia švytėjimo. Atrask produktus, kuriuose derinamas makiažas ir odos priežiūra.

PatarimaiKaip prižiūrėti išsausėjusią rankų odą?

Šaltas, šildomas oras, atšiaurus vėjas ir dažnas rankų plovimas – žiemos sezonas itin apkrauna rankų odą. Kad jos liktų minkštos, gali pasikliauti intensyviai drėkinančiomis ir maitinamosiomis priemonėmis. Mes dalijamės priemonėmis, kurios apsaugos nuo sausų, skilinėjančių rankų.

GrožisBlakstienų grožis: atrask tušų madas ir patarimus priežiūrai

Ilgos ir tankios blakstienos ne tik gražiai atrodo, bet ir suteikia tavo akims papildomo išraiškingumo. Pateikiame madingus blakstienų tušus, kurie išryškins tavo blakstienas, ir produktus, kurie padės lengvai jas prižiūrėti.

PatarimaiMisija – sveiki plaukai žiemą su PURING.

Čia šiltas patalpų oras – čia jau šaltis lauke...

Temperatūrų skirtumai, šalikai ir dar gausa veiksnių kiekvieną žiemą alina plaukus. Todėl šaltuoju sezonu, jais reikia ypatingai rūpintis: suteikti daugiau dėmesio, tinkamai pridrėkinti, pamaitinti, apsaugoti. Plaukų drėkinimas čia ypač svarbus! Netekę reikiamo natūralios drėgmės kiekio, plaukai gali prarasti elastingumą, gyvybingumą, tapti trapūs ir lengviau pažeidžiami, dėl ko vėliau ima elektrintis, lūžinėti ar skilinėti.

PatarimaiTavo išskirtinis žiemos makiažas

PatarimaiSausos odos priežiūra žiemą

Žiemą tavo oda gali būti sudirgusi, pavyzdžiui, dėl šalčio, vėjo ir sauso šildančio oro. Švelnios valomosios ir intensyviai drėkinančios odos priežiūros priemonės stiprina odos barjerą ir apsaugo nuo drėgmės praradimo. Štai odos priežiūros gelbėtojai išsausėjusiai odai šaltuoju metų laiku.

PatarimaiPlaukų priežiūros gidas žiemai

Ledinė temperatūra, sausas šildantis oras, daug trinties dėl kepurių ir šalikų: šaltasis sezonas reikalauja daug iš tavo plaukų! Išsiaiškinkime, kokių produktų tau reikia dabar, kad tavo plaukai spindėtų ir žiemą.

PatarimaiSužinok, kaip rūpintis lūpomis žiemą

Ar žiemą vargina išsausėjusios, suskilinėjusios lūpos? Tada padenk jas gausiai! Mes parodysime, kaip.

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!