JOICO - džiaugsmo kupinoms sruogoms

Julija
Grožio blogerė
Visi autoriaus straipsniai

Juk visi žinome tą sveikų, švelnių ir žvilgančių plaukų jausmą, kai šukuoji, lieti pirštais, jauti ant skruostų, pečių. Jei gatvėje su pavydu palydite nuostabių plaukų savininkes, jums verta paskaityti šį blog’ą ir galiausiai - išmėginti JOICO produktus. Jei galėčiau, padaryčiau, kad niekam netektų kovoti su pažeistų plaukų problemomis, juk plaukai - kiekvienos dienos puošmena ir malonumas. Turbūt tokią misiją turi ir JOICO. Šios kompanijos priemonės sukurtos taip, kad sulig kiekvienu panaudojimu ne tik išplautumėte plaukus, bet jiems grąžintumėte spindesį, elastingumą, spalvos sodrumą ir savo sveikomis sruogomis galėtumėte tiesiog džiaugtis!

 

Išbandžiau keturias priemones iš pažeistų plaukų linijos: šampūnas, kondicionierius, kaukė, nuo karščio ir UV apsauganti priemonė. Plaukus visada džiovinu plaukų džiovintuvu, tiesinu bene kasdien, tad jiems netrūkstą iššūkių, todėl priemonės, kurios ne tik atkuria plauko struktūra ir apsaugo nuo karščio - pats tas.


 


 

 

Šis šampūnas stiprina plauką, apsaugodamas ne tik jo spalvą, bet ir nuo aplinkos veiksnių. Priemonė putoja gausiomis ir tankiomis putomis, švelniai nuplauna nešvarumus nuo plaukų ir galvos odos. Išties komfortiškas jausmas, kurį papildo intensyvus, bet neerzinantis šampūno kvapas. Tiesa, man graži ir patogi pakuotė - svarbus aspektas ir didelis privalumas. Šampūnas yra cilindro formos buteliuke, tad galima patogiai pastatyti ir nesumaišyti su, tarkim, kondicionieriaus tūtele.


 


 

 

Kita svarbi, plauką, jo sveikatą ir spalvą puoselėjanti priemonė kondicionierius. Žaviausia šio kondicionieriaus savybė - plaukai prisotinami drėgme. Galiu patvirtinti, jog po keleto pirmų kartų, panaudojus šias priemonės, plaukai tampo lengvi, lankstūs, kupini gyvybės. Tiesa, kondicionierių iki nuskalaujant stengiausi palaikyti bent porą minučių, kad plaukai pasisavintų pakankamai gerųjų medžiagų - taip, kaip nurodoma produkto aprašyme.


 


 

 

Kasdienė rutina - būtina. Tačiau papildomos priemonės, ypač plaukams esant prastesnės būklės, gali situaciją pakeisti iš esmės. Bent kartą per savaitę reikėtų naudoti plaukų kaukę, kuri prieš tai aprašytų priemonių poveikį tik sustiprina. Pastebėjau, kad kaukė plaukus pakeičia akimirksniu - lengvi, žvilgantys, lengvai krentantys, net nesinori plaukų formuoti papildomai. Plaukų kaukė man - itin efektyvi.


 


 

 

Tiesinimas, garbanojimas, bangavimas - tikras plaukų siaubas. Laimei, yra puikių priemonių, padedančių apsaugoti plaukus, formuojant šukuoseną karštais plaukų formavimo įrankiais. Priemonę tereikia paskirstyti ant drėgnų plaukų. Štai ir viskas. Tik nekartokite mano klaidos ir priemonės nepadauginkite, kitaip išdžiovinti plaukai bus apsunkę. Šią apsauginę priemonę su džiaugsmu naudosiu atėjus vasariškiems orams. Saulė taip nedegins plaukų ir jų nealins.


 

apsauga plaukams nepaklusnių plaukų priežiūra nuo plaukų šiaušimosi nuo plaukų vėlimosi pažeistų plaukų priežiūra plaukams plaukų kaukė plaukų kondicionierius plaukų priežiūra plaukų priežiūros priemonės

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!